Elektrisk træ skærende værktøjer

January 8

At have det rigtige værktøj gør ethvert job lettere og vil forbedre effektiviteten. Der er en bred vifte af træ skærende værktøjer, hver med deres egen specifikke formål. Det rigtige værktøj afhænger af træ, type cut behov for og størrelsen af stykket træ skal skæres.

Puslespil

Puslespillet er en bajonetsav, brugt til at skære kurver eller indviklede figurer. Savklinge kan skiftes ud på en stiksav afhængigt af materiale skal skæres; et puslespil kan skære alt fra balsatræ til visse metaller. En anden fordel i puslespillet er dens evne til at skære fra indersiden ud af et stykke træ. Denne teknik kræver en igangsætter hul stort nok til at passe den savklinge i, men efter at dens smidighed gør det muligt i puslespillet til at skære næsten enhver form inden for grænserne af et objekt. Puslespillet er en håndholdt sav, og mens det er fremragende til opskæring kurver og detaljer, det er yderst vanskeligt at skære lige linjer med.

Rundsav

En rundsav er en fast bestanddel i værktøj stald på de fleste gør-det-selv. Denne håndholdt sav bruges til lige nedskæringer i stykker af materiale. Selvom rundsaven henvender sig til primært træ, bladet skal skiftes ud afhængig af træ skal skæres. Det kan også reducere andre materialer såsom murværk, kompositter såsom plast og visse metaller, når udstyret med en specialiseret kniv. En anden anvendelse er skære slidser i stykker af træ. Der er to hovedtyper af Rundsave: ormen drive sav og sidewinder. Ormen drev saven er til mere tunge opskæring, sidewinder er lysere og anvendes til lettere belastninger.

Tabel Saw

Tabel saw er en meget alsidig saw og dermed er ofte en af de første elektriske skærende værktøjer skal købes, når store mængder af træbearbejdning er nødvendige. Også kaldet så en bænk, tabel saw kan bruges til at gøre normal nedskæringer, men også viser off sin alsidighed i vandrette vinklet nedskæringer og skære slidser i træ. Tabeller med en indbygget mitre kan perfekt lodret vinklet nedskæringer. Der er tre hovedtyper af tabellen save: benchtop, entreprenør og kabinet. Benchtop er let og mobil; Det er placeret på en benchtop før operation. Det er også den mindste habil i alle tre typer af tabellen save. Entreprenør bordrundsav og kabinet så er ens, idet de begge er indbygget i en tabel. Kontrahenten så, men kan være sluttet til en stikkontakt og har en mindre motor. Kabinet saven er meget tungere. Dette hjælper med at reducere vibrationer, men også kræver en større motor. Et specialiseret 220V stik er forpligtet til at betjene kabinet tabellen save. Tabellen save kan bruges til at skære materialer op til 3 3/8 inches tyk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com