Elektrisk vandvarmer spørgsmål

July 10

Elektrisk vandvarmer spørgsmål

Når elektriske vandvarmere har problemer, tage husejere varsel. Når du er vant til et varmt brusebad eller rengøring din hænder under en varm hane, og nu kun koldt vand kommer ud, der er et problem et sted. Hvis du vil gemme kan penge på en vandvarmeren, der er på vej sydpå, at opdage, hvad kan gå galt med din elektrisk vandvarmer hjælpe dig med fejlfindingen af problemet.

Hvorfor er der ingen varmt vand?

Spørgsmålet om, hvorfor elektrisk vandvarmeren ikke længere giver varmt vand kan besvares ved at kigge på fire forskellige ting. Først er kontrollere sikring eller circuit breaker for at sikre, at magt er at nå vandvarmeren. Skubbe reset-knappen, hvis den høje temperatur cutoff er blevet aktiveret. Erstatte en defekt termostat, hvis det er kilden til problemet. Erstatte varmeelementer, hvis de skal udskiftes.

Hvorfor er der ikke nok varmt vand?

Hvis du får noget varmt vand, men det løber ud på en utilstrækkelig måde, skal du muligvis kun at nulstille termostaten til en højere indstilling. Brug en kontinuitet tester til at teste for kontinuitet i varmelegemet og erstatte det, hvis der ingen er. Du skal muligvis installere et større varmelegeme, fordi din nuværende vandvarmeren kapacitet ikke er tilstrækkelig. Hvis vandet skal gå en lang vej gennem rør mellem vandvarmeren og vandhaner, prøv isolerende rørene eller flytte varmeren tættere til vandhaner.

Hvorfor er varmt vand opvarmningsanlægget gør en Sizzling lyd?

En elektrisk vandvarmer, gør en lyd som bøffer sydende på en pande er næsten altid forårsaget af sediment i tanken. Du bliver nødt til at tømme tanken, indtil vandet er klart. Yderligere trin omfatter iblødsætning elementer i eddike i en time og skrabe skala på tanken eller varmeelementer.

Hvorfor er vand så meget varmere?

En pludselig stigning i temperaturen af vandet betyder først checke termostaten og nulstille den, hvis nødvendigt. Hvis termostaten ikke forårsager vandet til at blive skoldning, kunne problemet være defekt varme elementer, der skal udskiftes. Termostaten kunne også være defekt og skal udskiftes. Hvis du har isolering omkring rør eller tank, Sørg for at det ikke har løsnet. Hvis isoleringen er løs, pakke det strammere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com