Elektrisk varmetæppe sikkerhed

November 29

Elektrisk varmetæppe sikkerhed

Tæpper med elektrisk opvarmning, kan mens trøstende i koldt vejr, være farligt, hvis efterlades uden opsyn eller bruges af små børn eller ældre. Der er en høj risiko for forbrændinger af huden ved høje temperaturer og endda hus brande.

Definition

Et elektrisk varmetæppe har kulfiber ledninger løber gennem det at leverer varmen når det er sluttet til en stikkontakt. Det har som regel en urskive for brugeren at justere temperaturen i tæppet.

Fordele

Tæpper med elektrisk opvarmning kan være sikker, hvis de anvendes korrekt. De er bedst bruges af en ansvarlig person, der ikke bliver for høj temperatur og hvem husker at slukke hver morgen. De varme en seng hurtigt og effektivt, selv på de koldeste nætter.

Ulemper

Ulemperne ved et elektrisk varmetæppe er, at de kan blive usikre, hvis de efterlades på alt for længe. Tæpper med elektrisk opvarmning har været kendt for at antænde ild og brænde sovende mennesker.

Sikkerhed

Tæpper med elektrisk opvarmning ældre end 10 år gamle er de hovedansvarlige for de fleste brande. Grunden er på grund af flossede og bent ledninger, der forstyrrer strømmen af elektricitet.

Rådgivning

Nyere tæpper med elektrisk opvarmning er sikrere, som de leverer mindre varme end deres forgængere, og ledningerne er mindre tilbøjelige til at være bøjet eller brækket. Holde dem væk fra små børn og ældre, der ikke kan føle sig burns forekommer på deres hud.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com