Elektriske bygningsreglementer i La Jolla, Californien

April 19

La Jolla, Californien er en kystby i det sydlige Californien, der er en populær turistdestination på grund af sin smukke kystlinje bluffs og strande. Syv-mile strækning af kysten og den gennemsnitlige temperatur på 70 grader Fahrenheit året rundt, gør La Jolla et ideelt sted at bygge et hjem. Som med enhver kommune, følger La Jolla særlige koder. For elinstallation følger la Jolla Californien elektriske koden krav, med et par mindre ændringer.

Eksisterende stikkontakter

Fordi La Jolla er en lille by 42.000 mennesker, der oprindeligt blev grundlagt i 1880-erne, er der en masse historiske bygninger med gamle stikkontakter og sikringer. Disse forretninger er typisk ikke jordet tilbage til elektrisk panel som krævet i den nationale elektriske kode. En af forskellene i La Jolla elektriske kode, er at en eksisterende ugrundede outlet skal erstattes med en standard stikkontakt for at tillade en jordforbindelse (tre prong) stik skal indsættes, men det behøver ikke at være jordet. Stikket, men skal være mærket "un-jordforbundet stikkontakt." Dette er kun tilladt i eksisterende strukturer, der falder ind under de historiske retningslinjer ved byen La Jolla, Californien.

Garage elektriske

Garage forretninger skal være GFCI (ground fejl circuit interrupter) forretninger, hvis garagen ikke er et beboelsesrum. Men hvis garagen er blevet omdannet til et levende rum, GFCI forretninger kun er nødvendigt inden for 6 fod af enhver vandkilde.

Under klasse Recepticles

Beholdere, der er under klasse i ufærdige rum, dvs., kældre og crawlspaces, er tilladt og ikke behøver at være GFCI rangerede medmindre inden for 6 fod i en vandkilde. Beholdere er normalt ikke tilladt i crawlspaces.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com