Elektriske krav til saunaer

August 23

Elektriske krav til saunaer

En afslappende timer i saunaen kan genopfriske sindet, slappe af trætte muskler og hjælpe kroppen til at svede ud toksiner. Med moderne elektriske alternativer til mere traditionelle saunaer opvarmet af brændeovne pejse, kan du nyde en dampende magi i sauna installeret og indbygget i dit eget hjem.

Dog hvis du planlægger at installere en elektrisk sauna i dit hjem eller andre steder, skal du sørge for at overholde relevante elektriske koder og regler. Du skal muligvis kontakte lokale ordinancer, samt relevante boliger, elektriske og bygning koder.

Kredsløb

Når du installerer en sauna i et hjem, der er allerede helt bygget, skal du levere yderligere elektriske ledninger for at tilfredsstille den sauna magt krav. Du kan ikke bruge et kredsløb allerede afsat til andre apparater. I stedet fremlægge saunaen med en dedikeret 240-volt, 40-amp kredsløb med GFCI beskyttelse. Kontrakt en professionel til at installere det og sikre, at alle detaljer i den ny kredsløb overholder relevante lokale koder.

Døre

Sauna døre skal åbne udad, fra det opvarmede rum. De kan ikke have nogen latching mekanisme, enten inde eller ud, der kræver ophævelse eller dreje for at åbne døren og afslutte saunaen. Døren kan have en messing-forgyldt "roller låsen", der åbner døren ved blot at skubbe eller skæve.

Selv om særlige krav kan variere alt efter relevante lokale koder, er uslebne åbning for en sauna dørkarm typisk på mindst 26 af 78 inches.

Varme og tørre saunaer

Afhængigt af sauna erfaringer foretrækker du, du kan bygge enten tør eller våd sauna. Kode for en tør sauna kræver ikke nogen vandhaner i saunaen. Derudover forbyder elektriske koden specifikt markedsføring en tap umiddelbart over det elektriske varmeapparat.

De fleste kommercielle elektriske sauna producenter opfordre dig til at bruge saunaer som tør enheder. Nogle tørre saunaer kan også bruges som vådt enheder; Se din sauna boligejer manualen før, antages det, at din tør sauna kan også bruges som en våd enhed. Husk, at det høje fugt niveau af våde saunaer kan reducere levetiden for et elektrisk varmeelement.

Yderligere lokale krav

Ud over de nationale kode krav til saunaer, kan statewide bygning og elektriske koder bestemme de specifikke forordninger for en sauna installation og funktion. Som en generel regel, ser for elektriske sauna brændeovne, der bærer Underwriters Laboratories (UL) certificering. Hvis du installerer en sauna for en kommerciel beliggenhed åbent for offentligheden, kontrollere, at din sauna specifikationer også mødes med amerikanerne med handicap Act (ADA) for fuld universel adgang.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com