Elektriske plæneklippere Vs. Gas plæneklippere

August 31

Elektriske plæneklippere Vs. Gas plæneklippere

Boligejere har et valg, når du vælger en græsplæne-skærende værktøj. I år, plæneklipperen har udviklet sig fra en reel plæneklipper drevet af rotationen af dens hjul til benzin-drevne plæneklippere til — nylig — el-drevne plæneklippere. De fleste mennesker begrænse deres valg at enten gas - eller el-drevne enheder. Begge typer har deres fordele og ulemper. Det optimale værktøj afhænger dit forhold og personlige præferencer.

Gas plæneklipper fordele

Du har den bredeste vifte af muligheder i kategorien gas plæneklipper. Dette giver mulighed for nogle lejlighedskøb shopping og pris sammenligning, det ikke er muligt i kategorierne mere begrænset. Gas plæneklippere udnytte fælles benzin, giver en universel brændstof kilde, der er altid til rådighed. Maskinen kan være genoptanket hurtigt hvis den løber tør for gas. En gas plæneklipper opererer almindeligt på et højere niveau af magt end andre typer, hvilket giver bedre ydeevne i høj eller tykt græs.

Elektrisk plæneklipper fordele

Elektriske plæneklippere er meget roligere og mindre tilbøjelige til at forstyrre naboer end andre plæneklipperen muligheder. En elektrisk plæneklipper bruger husholdningsbrug elektricitet, enten af forlængerledning eller genopladelige batteripakke, for brændstof. Disse slåmaskiner er meget renere til at fungere, da de ikke har nogen emissioner.

Gas plæneklippere ulemper

Grundlæggende gas plæneklipper er larmende og beskidt. Den benzin, anvendes i en time efter slåning en græsplæne udsender den tilsvarende forurening af bilkørsel en afstand af 20 miles. Gas slåmaskiner også kræver mere vedligeholdelse end elektriske plæneklippere, med nødvendige ændringer af olie og tændrør. Uden ordentlig vedligeholdelse, kan motorerne være svært at starte.

Elektrisk plæneklipper ulemper

Den øverste ulempe af elektriske plæneklippere er begrænsninger af strømforsyningen. Trådede elektriske plæneklippere er begrænset af længden af forlængerledning, mens genopladelige plæneklippere har en begrænset køre tid, før batteriet er dødt. Genopladning af batteriet er en længere proces end blot at tilføje gas til tanken. Effekt af en elektrisk plæneklipper er ofte lavere end gas motor-drevne plæneklippere, reducerer enhedens evne til at skære gennem hårde eller tykt græs.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com