Elektriske rækkevidde madlavning fordele

July 27

Elektriske rækkevidde madlavning fordele

De to mest almindelige måder at lave mad på en stovetop bruger en elektrisk vifte eller en gas range. Ifølge webstedet forbruger energi Center har 58 procent af amerikanerne elektrisk intervaller, selv om gas er også meget populære. Der er flere grunde til, hvorfor så mange mennesker vælger at lave mad på en elektrisk vifte.

Ensartet varme

Den elektriske vifte giver mere ensartet varme, der er lettere at styre med præcision end modstykket gas. Bredbånd af de elektriske vifte, eller keramik eller glas elektrisk kogeplade modeller, som er vokset i popularitet, varme gryder og pander madlavning overflade jævnt. Dette forhindrer mad i pander i at brænde på den ene side. Delikate fødevarer såsom æg påvirkes stærkt af inkonsekvent varme. Også, knop på en elektrisk vifte typisk tillader brugeren at tilpasse sig til en anden temperatur hurtigt og med præcision. Gas komfurer kræve justering af flammen, som kan variere baseret på flere faktorer. Brug fladbundede pander på de elektriske rækkevidde for de bedste resultater og mest konsekvente varme. Afrundet bunde give varme til at flygte og spilde energi.

Energibesparelser

Hvis du følger en opskriftsbog, ved du når maden madlavning på området er tæt på at blive gjort. Den elektriske sortiment har den fordel, så du kan spare energi ved at slukke det, før du er færdig madlavning. Elektrisk vifte spoler eller flad overflade elektriske intervaller bevarer en stor del af varmen i flere minutter efter at strømmen er slukket. Strømmen af elektricitet stopper umiddelbart, hvilket betyder, at du ikke bruger nogen flere penge. Men den overskudsvarme fortsætter for et stykke tid. Varmeelementer bliver hot længe nok til at afslutte jobbet efter forbruger energi Center-webstedet. Denne samme metode virker når madlavning i elektrisk ovn. Magt kan være slukket flere minutter før en bagning timer udløber, og varmen vil blive fanget i ovn rummet i flere minutter, før at miste betydelig varme.

Nem oprydning

Rene intervaller koge mere effektivt og bruger mindre energi, forbereder et måltid. Til oprydning har den elektriske sortiment en stor fordel i forhold til sorten gas. Let rengøring er en af de elektriske vifte bedste aktiver, ifølge ServiceMagic.com. Gas intervaller har ofte brug for rengøring efter hver brug, men en hurtig tør på overfladen af en elektrisk vifte er som regel alt, hvad der er nødvendigt efter hver anvendelse. Elektrisk intervaller med glatte overflader, såsom keramisk kogeplade versioner, har ikke nogen fordybninger, der fange og fælde spildt mad. En renere lavet specielt til disse intervaller vil gøre rengøring meget enkel. Modeller med spoler og reflekser er også let at rengøre, fordi delene kommer ud og kan være håndvaskes i blot et par minutter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com