Elektriske tegn & symboler

August 27

Elektriske tegn og symboler der bruges i planer for at vise de forskellige slags elektriske elementer, der anvendes. Først og fremmest bruges af arkitekter og indretningsarkitekter i blueprints til boliger og kommercielle indstillinger, vise elektrisk tegn og symboler også hvor disse elektriske elementer er placeret. Almindelige elektriske elementer omfatter væg beholdere, lyskontakter, loft fans og lamper.

Lyskontakter

De to vigtigste symboler for lyskontakter er enkelt lyskontakten og tre-vejs lyskontakt. Symbolet for lyskontakten er bogstavet "S" med en enkelt linje, der løber lodret gennem midten, meget gerne dollartegn ($). Symbolet for de tre-vejs lyskontakt er den samme som den enkelt lyskontakt undtagen nummer tre, der følger efter bogstavet "S" placeret lidt lavere end "S."

Beholdere

Beholdere Vis hvor beholderen stik er placeret og 220 volt beholder, duplex beholder og vejrfast duplex beholder. Symbolet for 220 volt beholderen er en lille cirkel med tre lodrette linjer, der løber ned der starter fra toppen af cirklen og udvide forbi bunden af cirklen. Duplex beholderen er svarende til 220 volt beholderen, bortset fra det kun har to linjer. Vejrfast duplex beholderen minder duplex beholderen bortset fra det er efterfulgt af bogstaverne "WP" placeret lidt lavere end symbolet.

Lamper

Symboler for lamper omfatter regelmæssig lysarmaturer, pull-kæden belysning fastholdelsesanordningen og forsænket belysning. Symbolet for almindelig belysning turneringsplaner er en lille cirkel med fire korte linjer fremspringende fra top og bund og på hver side af cirklen. Symbolet for pull-kæden belysning turneringsplaner er den samme som den almindelige belysning fastholdelsesanordningen men fulgte med bogstaverne "PC" placeret lidt lavere end symbolet. Symbolet for forsænket lys er en lille cirkel.

Telefon Outlet og røgalarm

Symbolet for en telefon er en cirkel med en trekant fundet inde i cirklen i bunden af trekanten, men, starter i midten af cirklen, så trekanten ikke er direkte på midten af cirklen, men snarere på den øverste halvdel af cirklen. Symbolet for en røgalarm er en lille cirkel med bogstaverne "SA" inde i cirklen.

Hovedafbryder og ventilator i loftet

Symbolet for en effektafbryder er en kort vandret streg efterfulgt af en lille bue og derefter en anden lille vandrette streg. Dette symbol ligner et tegn for stopklodser. Symbolet for en ventilator i loftet er en lille cirkel med fire figurer ligner vingerne af en fan fremspringende fra toppen og bunden, og begge sider af cirklen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com