Elektronisk insektbekæmpende

October 30

Insekter kan være til gene for mennesker, og på visse betingelser, kan være en fare for menneskers liv og sundhed. Der er mange tilgange til at kontrollere insekt populationer, herunder kemiske pesticider kontrol, insekt frastødende planter og insekter fælder. Elektronisk pest kontrol enheder giver også et praktisk middel til at kontrollere insekter i eller i nærheden af dig hjem.

Ultralyd enheder

Ultralyd er en betegnelse for audio frekvensområde, der er for høj--mere end 20.000 hertz--opfattes af det menneskelige øre, men det kan opfattes af insekter og dyr. Enheder, der udsender ultralyd lyde har længe været anvendt som en måde at styre vild hunde, frastøde hjorte og at modvirke insekt spredning. Effekten af disse enheder til at afvise insekter er i bedste fald tvivlsom. Federal Trade Commission og den amerikanske myg Control Association har begge advaret forbrugerne at videnskabelige undersøgelser af effektiviteten af ultralyd insekt kontrol enheder har, i bedste fald en midlertidigt og flygtigt effekt på insekt populationer.

Elektromagnetiske enheder

Elektromagnetisk insekt kontrol enheder hævder at ændre det elektromagnetiske felt af dit hus eksisterende ledninger, således at det vibrerer på en frekvens, der skræmmer og forveksler insekter, derved driver dem væk fra dit hjem. Som ultralyd insekt kontrol enheder, er effekten af elektromagnetiske enheder blevet lidt undersøgt i videnskabelige studier. Også som ultralyd insektbekæmpende, har de få gange, at effekten af disse enheder er blevet undersøgt nøje resultaterne været ufyldestgørende på best. I almindelighed, elektromagnetiske enheder kan være effektiv til at fjerne insekter i kort tid, men de næsten altid vender tilbage.

Radio Wave-enheder

Omvendt, radiofrekvens enheder er en ny og lovende metode til at kontrollere insekt populationer. United States Department of Agriculture (USDA) har grundigt testet RF frekvenser på afgrøder importeres til og eksporteres fra USA og test viste, at RF er effektiv til at kontrollere insekter. Radiofrekvenser er brugt til at agitere bundne vandmolekyler og generere varme. Radiofrekvenser også agitere vandmolekyler inde insekter, og mere vand omdannes til termisk energi inde insekter end i planter og andet organisk materiale, hvorved overbevisende insekter til at forlade.

Elektronisk insekt kontrolmetoder i perspektiv

Selvom radio frequency teknologi er mere lovende at kontrollere insekt befolkninger end er ultralyd eller elektromagnetiske enheder, i almindelighed, er elektroniske metoder for insekt kontrol ikke så effektiv som kommercielt tilgængelige pesticider. Forbrugerne strømmer til elektroniske insekt kontrol som et alternativ til at bruge kemikalier på grund af stigende bekymring over de sundhedsmæssige og miljømæssige effekter af brugen af kemiske pesticider, men desværre elektroniske teknologier til at kontrollere insekt befolkninger i det store og hele har ikke endnu nået til det punkt, at de kan betragtes som et effektivt alternativ til kemisk insekticider.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com