Elektronisk kørestole, at klatrer trapper

February 26

Elektronisk kørestole, at klatrer trapper

For kørestolsbrugere der rutinemæssigt kamp manøvrering omkring deres hjem, især når går ovenpå, seneste teknologi har produceret elektriske kørestole, der kan klatre trapper, hvilket gør den daglige tur til øverste niveau værelser mere håndterbare for fysisk handicappede i det 21.

Galileo

Ved hjælp af en innovativ hjulet design, der forvandler i tank-lignende spor, der rejser over sand, grus og hjulspor, Galileo mobiliteten kørestol er ikke kun egnet til klatring trapper, men kan tilpasses til ethvert miljø. Stolen kan også løfte brugere at øje-niveau stillinger og tillader folk at komme ind og afslutte biler uden køreveje ændringer.

Scalamobil

Mens faktisk ikke tillægger en kørestol, selv, Scalamobil næsten enhver manuel kørestol. En batteridrevet bærbar trappe bjergbestiger, det kan klatre eller ned forskellige typer af trapper, fra spiral til woodcase. Kompakt og lys, Scalamobil kræver ingen ændringer eller installationer til at arbejde overalt, perfekt til at bære 200-plus pounds op 300 skridt på én batteriopladning.

Topchair

Udviklet af franske videnskabsmand Herve le Masne, lader Topchair brugernes klatre over trapper og andre osbtacles i stolens sti. En indbygget infared systemet registrerer det første skridt og den sidste i et sæt før automatisk tilbagetrækningskraften klatring mekanisme, efterlader lidt at ingen plads til fejl og at sikre en pålidelig rejseoplevelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com