Elektronisk relæ typer

December 7

Elektronisk relæ typer

Elektriske relæer er enheder, som giver en elektrisk forbindelse mellem to eller flere punkter. En elektrisk relay er aktiveret når en slags switch eller andre styresignalet er aktiveret. Det væsentlige, elektriske relæer styre strømmen af elektricitet inden for elektriske system. Der findes mange typer af elektriske relæer. Hvis du er ved at foretage en elektriske ledninger projekt af nogen art, vil at gøre dig selv bevidste om typerne af relæer være nyttige til at beslutte, hvordan vi kommer videre.

Elektromekaniske relæer

Elektromekaniske relæer eller diskussion, er den mest almindelige type af elektriske relæ. De kommer i en bred vifte af former og størrelser, men hovedsagelig udgør en elektrisk switch. Elektromekaniske relæer funktion ved at anvende en elektrisk kontrolsignal, der forårsager en magnetisk flux. Denne magnetisk flux bliver en trækkraft, som driver alle de elektriske kontakter inden for relæet. Kontaktpersonerne er hvad faktisk kontrollere strømmen af elektricitet gennem relæet.

Elektroniske relæer

Elektroniske relæer er en anden type af elektriske relæ, som bruger en transistor eller en anden type af elektrisk switch som skifte hovedelementet i relæet.

Piezoelektriske relæer

Piezoelektriske relæer operere på konceptet om den piezoelektriske effekt, det vil sige, nogle materialer evne til at omdanne mekaniske input til elektriske output. Piezoelektriske relæer bruge en piezoelektriske stof i stedet for en magnet på relæets kontakt.

Optocouplers

Optocouplers er ikke teknisk elektriske relæer, men fungerer på stort set samme måde. De fungerer ved hjælp af en lysdiode som sender signalet til en phototransistor, der driver kontakterne.

Thermo-elektrisk relæer

Thermo-elektrisk relæer arbejde baseret på begrebet varme; det vil sige, opvarmer den indkommende energi et bimetal element i relæerne, som mekanisk motiverer kontakterne.

Solid State relæer

Solid state relæer eller SSRs, er endnu en af de vigtigste typer af elektriske relæer. Solid state relæer er differentieret det meste af det faktum, at de har ingen bevægelige dele. Ligesom optocouplers, solid state relæer gøre brug af en lyssensor. Disse relæer er hurtigere, holder længere og har et stærkt reduceret niveau af elektromagnetisk interferens (EMI).

Input/Outout moduler

Input/output interface moduler eller I/O moduler, er en type af solid state relæ, som bruges til at tilslutte computere til elektriske systemer. Flere forskellige typer af modulerne findes, til formål at tage højde for de forskellige typer af nuværende (AC eller DC) samt forskellige elektriske system design.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com