Elektronisk skadedyr fjernelse

June 17

Mange elektroniske skadedyr fjernelse eller myggebalsam enheder hævder, at de giver effektiv fjernelse af gnavere og insekter. Men hvis du overvejer at købe sådan en enhed til dit hjem, bør du vide, at forskning viser, at disse påstande er ubegrundede. Specifikt, har elektroniske enheder såsom ultralyd og subsoniske insektmidler, der producerer lav- og højfrekvente lydbølger, forskellige fejl, der gør dem ineffektive til at afvise insekter og andre skadedyr.

Insekt ultralyd enheder

Insekt ultralyd enheder funktion ved at oprette højfrekvente lydbølger, der opererer ved frekvenser over hvad mennesker og kæledyr kan høre, som er i størrelsesordenen 10.000 hertz. Ifølge Walterreeves.com producerer disse ultralyds enheder i virkeligheden ikke lydbølger, der er i den ultrasonic bølgelængde. I virkeligheden, producerer de kun lydbølgerne lige over hvad det menneskelige øre kan høre.

I November 2006, Instituto de Biologica, Departamento de Parasitologia, i Brasilien foretaget en klinisk undersøgelse for at teste effekten af ultralyd enheder på afskrække myg. Det kliniske forsøg fandt, at enheden blev ikke mere effektiv til at afvise en myg fra en persons hånd end hvis enheden ikke blev brugt.

Gnaver ultralyd enheder

Ifølge Leonard R. Ashkam, en tidligere forsker for Washington State University udvidelse, er ultralyd enheder ineffektive, fordi de producerer for svag en lydbølge for at påvirke gnavere, og høringen af gnavere og mennesker er ens nok, at disse enheder ville forstyrre mennesker samt.

Endnu vigtigere, bemærker han, at hvis disse enheder væsentligt påvirker små gnavere, de ville også negativt påvirke nogen pet gnavere eller katte og hunde.

Ashkam bemærker også, at de ultrasonisk lyd enheder er alt for svag til at rejse langt nok i hjemmet til at frastøde gnavere. I virkeligheden, udvider de fleste enheder ikke ud over en afstand af 15 fod.

Gnaver subsoniske enheder

Subsoniske enheder fungere på de samme principper som de ultrasonic udstyr, men de opererer i en lavere lyd-frekvensområdet. Producenter af disse produkter hævder, at de opererer i en lav-frekvensområde, der kun gnavere og insekter kan høre.

Disse produkter virker ikke af lignende grunde nævnt ovenfor. Derudover blokere forhindringer i hjemmet, som sofaer og andre møbler, lyd hyppigheden breder sig i hele lokalet.

Ashkam angiver selv, at stater som Texas har forbudt producenter fra sælger subsoniske enheder i deres tilstand, fordi de simpelthen ikke arbejde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com