Elektrostatisk maling fordele og ulemper

April 10

Elektrostatisk maling er en proces der elektrisk og obligationer kemisk specialiserede maling belægninger til metal overflader. Et elektrostatisk maling spray rig afgifter positivt sprøjtet maling partikler, som de forlader spulehåndtaget. Metallets overflade modtager malingen er negativt ladede. Malingen er straks trukket til metal overflader på grund af de modsatte elektriske afgifter. Den elektrostatiske maleri er en effektiv proces for nogle programmer.

Overlegen ydeevne

Ydeevne og holdbarhed af elektrostatisk anvendes maling overgår enhver anden form for maling belægning. Hver maling partikel obligationer elektrisk selv malet metal overflade. Den resulterende finish er fejlfri, tørrer hurtigt og er meget holdbare. Under fremstillingsprocessen for husholdningsapparater, kontormøbler og biler anvendes den endelige finish frakker hyppigst via elektrostatiske maleri.

Meget giftig maling

Elektrostatisk maling er baseret på opløsningsmidler, høj-gloss emalje med en meget høj procentdel VOC (flygtige organiske forbindelser) indhold. Under ansøgningsprocessen afgiver Elektrostatisk maling høje mængder af giftige dampe; Derfor maleriet miljø for Elektrostatisk maling-processen skal overvåges meget, og har en høj luft udveksling. I et tæt miljø, kan røg bygge op, at skabe en eksplosion og sundhed fare for maleren.

Høje startomkostninger

Ud over højere omkostninger for maling og belægninger er Elektrostatisk maling udstyr meget dyrere end tilsvarende kapacitet airless og høj volumen lavtryk (HVLP) maling spray udstyr. Et maleri entreprenør kan købe en kommerciel kapacitet airless sprøjte for under $250 i 2011. En tilsvarende kapacitet HVLP sprøjte, der anvendes for pletter og lak applikationer kan købes for $100 mere. Elektrostatisk maling spray rigge koste 10 gange disse beløb. Kommerciel kvalitet bærbare elektrostatisk sprøjteudstyr retails i nabolaget af $3.000 til $4.000.

Snæver målgruppe

Målet markedet for elektrostatisk maleri er meget smalle. Elektrostatisk maling er almindeligt anvendt til fremstilling af kontor møbler, apparater og biler; men at nå den elektrostatiske repainting marked kræver dyre målrettet markedsføring og omfattende netværk. Et maleri entreprenør med en eksisterende virksomhed kan tilføje elektrostatisk maleri til de tjenester, han tilbyder, og absorbere startomkostningerne, mens han bygger den elektrostatiske side af virksomheden. I dette smalle industri, men et maleri entreprenør, der ønsker at kun tilbyde elektrostatisk maleri services muligvis ikke at finde arbejde nok til at retfærdiggøre start-up bekostning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com