Elementer af Boligindretning & dekoration

September 18

Elementer af Boligindretning & dekoration

Strip væk alle de møbler og tilbehør fra et hjem og du har en shell i et hus. tilføje møbler og indretning, arrangere det ind i en æstetisk stil og du har en komfortabel og behagelig bolig. Elementer af interiør design og indretning kan bruges til at oprette en plantegning, der blander møbler og smykker at gøre et hus beboelige for personer bosiddende i det. Grundlæggende i Boligindretning kan hjælpe novice til ekspert designere og dekoratører gør bedste af et hjem.

Funktion

Det Nationalråd for indretningsarkitekter definerer interiør design som ".. .creative og tekniske løsninger, der anvendes inden for en struktur til at opnå en indbygget indvendige miljø." Indvendige udsmykning går hånd i hånd med indretning at gøre en funktionel space smuk og en fryd for øjet. Definitioner af disse to genrer beskriver de grundlæggende elementer som interiør design og indretning er bygget. Mary Stewart, definerer i sin bog, "Affyringsrampe den fantasi," funktion som et mål, der motiverer designeren. Både professionelle og amatør designere bør jævnligt spørge sig selv hvad de lægger i et værelse eller hus bidrager aktivt til utilitaristiske funktion eller æstetiske funktion af et værelse.

Balance

Når du tilføjer møbler, kunstværker og andet tilbehør til et værelse, skal designere overveje elementet i balance. De tre grundlæggende stilarter balance er: symmetrisk, asymmetrisk og radial.

En symmetrisk balance indebærer en selv balance af objekter i et værelse. Udsmykning begge halvdele af et værelse til spejl, en er anden et eksempel på symmetriske balance. For en mere afslappet look, er asymmetrisk balance anvendt til at forbedre et værelse. Dekorative og funktionelle elementer er strategisk placeret rundt i lokalet, baseret på deres visuelle vægt eller "iøjnefaldende" kvaliteter. Denne type af balance replikerer ikke sig selv.

Den radiale element af symmetri fokuserer på specifikke centrale punkt i et værelse og derefter arrangerer møbler og tilbehør omkring dette punkt. Kontaktpunktet kunne for eksempel, et tæppe, kunstværk eller signatur sofabord.

Humør

Element af stemningen eller tonen påvirker i høj grad type af indretning valgt for et bestemt rum. For at bestemme en rummets stemning, beslutte, hvad i rummet vil blive brugt til. Skrive ned hvad sympatier og antipatier, du har om bestemte farver, mønstre eller stilarter. Herfra skal du bruge farve og indretning til at skabe den stemning, du ønsker. Fokus på farve er en nem måde at diktere stemningen i et rum. For eksempel, kan varme farver, gule, røde og appelsiner, foreslå lykke eller spænding mens cool farver som grå, blues og greens, kan undertrykke et værelse, ro eller afslapning.

Harmoni

Før du kaster en flok af stykker i et værelse, der har lignende farver, der tilbyder både funktionalitet og skønhed, overveje forholdet hver brik har med de andre. Element i harmoni samler hvert stykke af møbler og indretning ved at give visuelle og funktionelle følelse af dem inden for et værelse. Harmoni kan simpelthen defineres som fælles tema eller stil, der forbinder hver enkelt værelse i et hus sammen. Ligesom et puslespil, hver vare skal føle sig som det "passer" den holdning, det er placeret i. Flytte møbler og tilbehør rundt for at opnå design harmoni og kombinere det med elementet af saldo til at få mest ud af et rum.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com