Elementer af en moderne køkken

February 5

Elementer af en moderne køkken

Moderne køkkener er kendt for deres rene linjer og minimalistisk ser ud. Den moderne look er afslappet, elegant og let, så det appellerer til mange personlige stil. Moderne køkkener føler åben ikke trangt, og en af de nemmeste måder at opnå denne stemning er med lean, rummelige design. Hvis du ønsker for at indrette dit køkken med moderne elementer, er det let at gøre, når du ved, hvad emner for at kigge efter og hvordan de bruges.

Farver

Den moderne look er relateret til enkelt og overskueligt design. Det betyder, at travle mønstre med masser af farve kan forstyrre den balance, du forsøger at oprette. I stedet for travlt mønstre, gå med dækkende farver. Farver, der arbejde straks i moderne køkkener er sort, hvid og grå. Disse farver er alsidig og matcher noget fra rød til turkis. Jordet farveskemaer i dæmpede farver fungerer godt i moderne køkkener. Vælge en bleg olivengrøn eller dæmpet gul at bringe farve til dit køkken.

Kabinet

Da den moderne look handler om en slank udseende, skal din frysere have rene linjer. Lysere farvede træsorter som eg og ahorn er populære, men du kan også gå med laminater. Sort og hvid passer nemt ind i den moderne look og de går godt med andre farver, du kan bringe ind i dit køkken. Et andet valg for kabinetter er en matteret glas. Ideelt, moderne kabinetter skal åbne fra bunden for at forbedre de ubrudte linjer af køkkenet. Hvis det er muligt, gå med gulv-til-loft kabinetter til at skabe et ensartet udseende.

Apparater

Rustfrit stål er et populært element til mange moderne køkkener på grund af dens slanke look. Rustfrit stål køleskabe, mikrobølgeovne og ovne fremhæve enhver moderne stil og er let at rengøre. Et andet alternativ er sorte og hvide apparater, som har deres egne moderne look når parret med det rigtige tilbehør. Gå med en ovn, der har en glat top til at forbedre den moderne look. Multifunktions ovne giver dig mulighed for at tilberede flere varer på samme tid, herunder dampning, stegning og grillning.

Bordplader

Natursten til bordplader er tiltalende i moderne køkkener, fordi det har en poleret, rene look. Granit og marmor er stilfulde elementer, fordi de er holdbare for den varme og normale slitage de fleste køkkener generere. En anden mulighed er manipuleret sten, som er en kombination af kvarts og andre partikler. Manipuleret bordplader er let at rengøre, og de modstår farvning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com