Elementer er nødvendige for at opbygge et hjem

September 25

Elementer er nødvendige for at opbygge et hjem

Der er 16 divisioner af byggeri, der er defineret af byggeri specifikationer Institute (CSI). Denne organisation etablerer industristandarder for at bygge boliger og de også en liste over de materialer, der anvendes generelt under byggeprocessen. Materialer som træ, metal og beton er nogle af de vigtigste typer af materialer, der typisk bruges til at bygge boliger.

Byggemetoder

Byggemetoder for bygge boliger varierer, men uanset hvilken proces bruges den skal kunne opfylde tre formål. Boligen har at holde vejret, støtte sig selv og de belastninger, der er indeholdt i strukturen og være i stand til at holde op under tvang af vind og jordskælv. En type af materiale kan bruges til at udføre disse opgaver eller forskellige materialer kan bruges sammen til at udføre disse funktioner.

Foundation

Fonde, der anvendes til boliger er fremstillet af beton og de giver den ultimative støtte til en bolig struktur. Footings og fundament vægge er dannet ved hjælp af beton. Andre materialer til fundament omfatter drænrør, ankerbolte og vand sæler, der anvendes til fugtisolering af instituttets vægge. Andre typer af elementer, der kan være inkluderet med at oprette et hjem fundament er materialer, der anvendes til VVS og el.

Rammer

De fleste boliger er bygget ved hjælp af en konstruktion teknik kaldet platform indramning. Denne type af indramning understøtter struktur og dens belastninger. Rammer er typisk bygget af træ og metal er undertiden bruges til at give ekstra holdbarhed. Udformningen af et hus er en meget kompleks proces. Denne del af byggeprocessen omfatter mange forskellige aspekter såsom at installere varme, VVS, el og telefonsystemer. Forskellige typer af andre materialer end træ eller metal er påkrævet af bygherrer eller soldater for at korrekt installere disse væsentlige hjælpeprogrammer.

Ekstra materialer

Andre materialer, der er nødvendige for at fuldføre byggeprocessen inkluderer døre, tagdækning, gips og windows. Møtrikker, bolte, sidespor, gulve og mursten er ikke obligatorisk byggematerialer, men de også typisk bruges under byggeprocessen. Materialer, der bruges til boligbyggeri varierer afhængigt af placering, af beboelsesejendom forordninger inden for et bestemt område og af beløbet, en person har råd til at bruge på projektet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com