Elementer med infrarødt lys

September 6

Elementer med infrarødt lys

Infrarød lys, er kendt som IR, ikke synlige for det blotte øje. Dette lys er en elektromagnetisk stråling, der opererer på en frekvens, der er mindre end lys det menneskelige øje kan se. Ved hjælp af infrarød lys i enheder gør det muligt for dem at udvise varme. Lyset ikke kun udsender varme, men ændrer varme strukturen af elementer, at gøre dem synlige på en anden bølgelængde og synlighed spektrum.

Termografisk kameraer

Et termografisk kamera er en drejning på et traditionelt kamera. Dette kamera bruger infrarødt lys til form billeder. Den varme, der udsendes fra et objekt--den termiske varme--er visuelt repræsenteret af det infrarøde lys som billeder. Disse fotos resultere i figurer og billeder efter den varme de afgiver er nedtonet.

Night Vision Goggles

Night vision goggles er specielle briller, der tillader dig at se under mørke om natten. Fravær af lys omkring dig gør at se elementer hårdt. Men ved hjælp af infrarødt lys kan du registrere objekter baseret på varmeudvikling. Dette gør de elementer og objekter synligt gennem nat vision beskyttelsesbriller.

Varmesøgende missiler

En militær anvendelse af infrarødt lys er i varmesøgende missiler. Da infrarødt lys registrerer ændringer i termisk temperatur, kan det guide missiler til mål når parametre er fastlagt vedrørende mængden af varme, der genereres. For eksempel ville en varmesøgende missil bruge infrarødt lys for at finde bygninger eller strukturer, som lade off mindre varme end mennesker eller dyr.

Fjernbetjeninger

Fjernbetjeninger udstyret med infrarødt lys kan kommunikere med tv og andre enheder gennem den medfødte evne til lys følelse elementer baseret på foruddefinerede varme emissioner. Disse fjernbetjeninger også bruge radiofrekvenser for yderligere operationer. De fleste mennesker er fortrolige med det røde lys udstråler fra toppen af en fjernbetjening; Dette er en infrarød lysstråle.

Varmelamper

Varmelamper, dem, der arbejder ud af infrarødt lys, generere varme gennem radioaktive bølger tilknyttet IR. Ikke alle varmelamper arbejde ud af infrarød teknologi, som nogle generere varme fra glødepærer, som brænde varm. Varmelamper bruger infrarødt lys generere varme i en veldefineret og målrettet måde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com