Elkomfur farer

July 28

Elkomfur farer

Mens generelt sikkert, er der farer med elektriske ovne. Mange af risiciene, der er resultatet af komfur funktionsfejl, men disse problemer kan og forekommer. Da elektriske ovne ikke kræver gas og cook-toppe er ofte flade overflader, er det nemt at lade varer sidder på dem og glemme alt om det, at skabe en stor brandfare.

Lugtløs

Elektriske ovne bruger ikke naturgas, kun elektricitet. Når du ved et uheld forlader din gaskomfur eller ovn på, kan du lugte den gas, som advarer dig for at slukke den. Dette er ikke tilfældet med elektriske ovne; de er tavse og lugtfri, dermed lettere at forlade på uforvarende, at skabe en brandfare.

Spontan Turn-On

Nogle elektriske ovne er blevet tilbagekaldt, fordi de tænder spontant. Det præsenterer en anden brandfare. Varmen kan fange noget i brand, der er antændelige i ovnen eller muligvis endda nær det. For at undgå denne fare, holde dit komfur og omkringliggende områder, rene og fri for rod. Hvis du har modtaget en hjemkaldelse, ikke ignorere det.

For varmt

Med gas komfurer kan du se hvor meget varme et element modtager af størrelsen af flammen. Med elektriske ovne er alt hvad du ser lyse spoler, som ikke nødvendigvis angiver hvor meget varme leveres. Det betyder, at noget du skal lave mad let kan antændes, hvis varmen er skruet op for højt. For eksempel, hvis du lader noget at simre og gå ud af rummet, kan det kan koge over, hvis brænderen er indstillet for højt.

Varm overflade

Varme på overfladen af en elektrisk ovn er en anden fare. Især med fladskærms-top brændeovne, kan du brænde dig selv hvis du ikke er klar over, at ovnen kun havde været på. Dette er især vigtigt at bemærke, hvis du har små børn, fordi de vil bare se overfladen som den typisk ser ud, selvom det kan faktisk være meget varm. Når flammen på et gaskomfur er slået fra, køler overfladen ned meget hurtigere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com