Elproduktion fra kompostering

December 25

Elproduktion fra kompostering

For at opfylde det stigende behov for magt i det 21 århundrede, har forskere undersøgt måder at give energi ved hjælp af vedvarende ressourcer. Indfange anvendelige biprodukter af kompost er en mulighed. Disse metoder kræver store kompostering operationer.

Biprodukter af kompost

To vigtige biprodukter af kompost er metan og varme. Metan er en drivhusgas med 25 gange miljøpåvirkning som kuldioxid. Varmen er også udsendes af organiske stoffer som de nedbrydes.

Metan som energikilde

Metan er udledt fra organiske stoffer, såsom mad og værftet scraps, når de nedbrydes i en ilt-berøvet indstilling, såsom i en losseplads. Methan kan fanget og brugt som en strømkilde--uanset om det er udledt fra en kompostbunke eller en losseplads.

Varme som energikilde

Kompost udsender varme, da det nedbrydes. Store landbrug operationer har brugt termisk capture systemer på deres kompost bunker som et alternativt middel til at producere energi. Kompost bunker af 150-800 tons kan producere millioner af Btus af varme per dag, hvilket kan derefter blive omdirigeret til varm bygninger, strålende flooring systemer og vandtanke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com