Emblem fjernelse

March 3

Emblemer kan være vanskeligere end din gennemsnitlige mærkat til at fjerne, fordi de generelt repræsenterer en stærk tro. Uanset om det er kapital BP for Bundesrepublik, en "Tilbage Badge!" emblem eller én viser Micky Mouses ører, disse emblemer er lavet af hårdere overflade materiale, og de bruger stærkere klæbemidler. Når de sidder fast til din bil, er du stak med dem for livet, medmindre du kender nogle smarte måder at fjerne dem.

Teknik No. 1

Teknik No. 1 byder på to muligheder. Hvis du er handy med værktøjer, få dig en varmepistol og et stykke kvalitet fiskeri snor. Hvis du ikke kender din vej omkring en varmepistol (og de kan være meget farligt), derefter går lavteknologisk med floss eller fiskeri linje og et hår dryer.

Nu opvarmes langsomt emblem til det punkt hvor du mærke en boble. Vind linjen omkring fingrene, placere den lige over emblem og bringes langsomt i line under emblem. Gentag, indtil alle brikker er borte, og derefter rengøre overfladen med WD-40. Sørg for at køre din hånd over stedet hvor decal lå og tjekke for klæbemiddel. Holde på det med WD-40, indtil overfladen er selvklæbende-fri.

Teknik No. 2

Købe en klæbende remover kan en god måde at slippe af emblemer, hvis deres overflader er porøs nok til at absorbere remover, således overføre det til limen nedenunder. Dette vil være tilfældet det meste af tiden.

Simpelthen spray emblemet rigeligt, så vent 15 minutter og spray igen. Vente fem minutter og du skulle nu kunne krat resten af mærkaten nemt. Du kan finde selvklæbende flyttefirma, herunder 3M generelle formål klæbemiddel rengøringsmidler, Kleen-striben fly Decal & klæbende Remover og De-løs-It på nogen større automotive butikken.

Teknik No. 3

Denne teknik kan synes som om det er kun for værktøj-master, men giv det et skud, hvis du har en masse af emblemer. Auto-body shops bruge store, runde gummi "viskelæder" når de fjerner pinstriping og decals. En erfaren mekaniker kan tage en af disse og fjerne omfattende pinstriping på et køretøj i løbet af få minutter. Det vil tage dig nogle praksis, men dette er den måde, professionelle gør det.

Købe et viskelæder, der tillægger din boremaskine og spins på op til 3000 omdrejninger pr. minut (rpm). Dette vil nemt rive gennem papir og lim, med lille chance for at skade automatisk. Astro 400E viskelæder Pad, Snap-On gummi viskelæder hjul og MBX Blaster er tilgængelige på alle større automotive butikken.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com