En behandling af Bald Cypress Bugs

October 26

En behandling af Bald Cypress Bugs

Bald cypress, også kendt som rød cypress, gulf cypres, gul cypres og tidevandet cypress, er vand-tolerante træer, der giver ynglepladser for dyrelivet, træ til byggeri og en baldakin af skygge. Bald cypress er generelt skadegørerfrie endnu er modtagelige for mider, der kan skade deres sundhed og vigor.

Identifikation

Bald cypress er modtagelige for mikroskopiske blad-fodring rust mider, som er langsomme og gulerod-formet. I modsætning til spider mider, som har fire par ben, eriophyid mider har kun to par og er normalt hvid eller gul i farven. Disse mider er vært specifikke, hvilket betyder at arterne af mider, der angriber bald cypress er forskellige fra dem, der angriber andre planter. Ifølge Missouri botanisk have, stadig hundredvis af arter af eriophyid mider uidentificerede.

Effects/diagnose

Skader fra eriophyid mider er ofte forveksles med miljøforhold som herbicid skader eller blad scorch. Mide-befængt cypress udvikler ofte rusty-farvet blade vabler, krøllede blade og galls på grene. Nogle eriophyid mider overføre sygdomme til angrebne planter. Mider er normalt så små, de kan ikke identificeres uden et forstørrelsesglas.

Kulturelle kontrol

Hvis din skaldede cypress er befængt med eriophyid mider, men ikke selvbærende tunge skader, er ingen behandling nødvendig. Missouri botanisk have fastslår, at mider ofte forårsage kun kosmetiske skader i bald cypress og kun lidt skade sundheden for træet. Hvis mider forårsager moderat skader, er der aggressiv insekter, at fodre på dem og holde dem under kontrol. Lady biller og aggressiv mider er ofte effektive til at reducere angreb af eriophyid mider.

Kemisk kontrol

Du kan anvende insekticid sæbe for at behandle eriophyid mider skaldet cypres. Sæbe produkter skal gøre kontakt med mider til at dræbe dem. Gartneri olier er også effektive til at reducere bestandene af mider. Bedste resultater gælde sæber og olier syv til 10 dage før bud pause. Du kan også anvende sprøjtepulver svovl i det tidlige forår og ikke senest to uger efter gartneri olier.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com