En brændt lugt i køleskab Frigidaire

January 3

En brændt lugt i køleskab Frigidaire

En brændende lugt i køkkenet er ofte forbundet med ovn eller mikroovn, men hvis din Frigidaire har problemer, du måske vil bemærke en brændt lugt kommer fra det, også. En brændt lugt vil normalt betyde, at der er et problem med kompressor eller kompressor spoler, og nogle gange kan du løse problemet uden at kalde en reparatør.

Identifikation

Køleskabe fjerne varmen fra luften, og for at gøre dette skal de bruge flere elektriske dele, som kan bryde og begynde at lugte. Hvis du vil oprette koldt, fjerner en kompressor varme ved at skubbe et kølemiddel gennem slangen, der er mellem en fordamperfladen og en kondensator. Kompressor spoler flytte køleluft. Når kompressoren bredbånd ikke fungerer korrekt, vil køleskabet ikke køle tilstrækkeligt.

Muligheder

Kompressoren er placeret nederst tilbage af Frigidaire, og du skal kunne føle kompressor fan med din hånd. Hvis ventilatoren ikke kører, kan du brug for en ny kompressor. Hvis det kører men har en klikkende lyd med den brændende lugt, kompressor Relækontakt kunne blive brændt, og du skal bruge en ny switch.

Undertiden kompressor spolerne er ganske enkelt alt for beskidt og trænger til at blive renset til effektivt cool enheden. Når køleskabet kører en masse, kan kompressoren overophede og svide enhver snavs eller snavs, der er akkumuleret på den.

Forebyggelse

Selvom de er de mest anvendte apparat i huset, tænke de fleste mennesker ikke på rengøring på ydersiden af deres køleskabe. Fordi køleskabe sidde i det samme sted i år, endda årtier, på et tidspunkt, ophobes støv let på bunden og ryg. Din Frigidaire kompressor bredbånd vil være under enheden eller på bagsiden. Hvis din model er en side om side, bredbånd vil sandsynligvis være nedenunder køleskabet og fryseren på top-modeller har bredbånd på bagsiden. Du kan rense spoler på bagsiden af dit køleskab, tørre dem med en klud eller bruge en duster. Spoler nedenunder køleskabet er sværere at nå. Første, Fjern gitter fra den forreste bunden af enheden. Stryg under køleskabet med en duster, eller brug en flad vakuum vedhæftet fil til at rengøre under køleskabet. Tør ned til kompressoren.

Advarsel

Hvis din Frigidaire har en auto-afrimning funktion, den varme mekanisme kunne overophedning. Dette udgør en elektrisk risiko. Hvis rengøring bredbånd ikke løser den brændende lugt, kontakt en lokal reparatør, der er godkendt af Electrolux garanti Corporation.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com