En dårlig lugt fra en Top-Loading vaskemaskine

November 7

En dårlig lugt fra en Top-Loading vaskemaskine

Finde kilden til en lugt fra en vaskemaskine er det første skridt til at fjerne problemet. Når en dårlig eller dårlig lugt udsender fra en top-loading skive, er der flere faktorer, der kan være skyld. Før du køber en ny skive eller kalde en reparationsservice, overveje nogle af de mulige årsager til problemet.

Beskidte vasketøj rester

En mulig grund til en lugt i en top-loading washer er den beskidte vasketøj det renser. Alt for snavsede emner eller stykker gennemsyret med kropslugt kan ikke kommer rene under en regelmæssig vask. Samt efterlader snavs og lugt på tøj, kan ufuldstændig rengøring også efterlade rester i vaskemaskinen. Kilden til lugten vil gennemsyre gennem hullerne i bunden af vaskemaskinen karret, forlader dem utilgængeligt for grundlæggende rengøring. Fratage vaskemaskinen karret og rengør godt nedenunder for at hjælpe med at eliminere denne kilde til lugte.

Hårdt vand

Kilden til lugten i en vaskemaskine kan være forårsaget fra kilden til vandet. Hårdt vand ikke altid skyl helt væk i en top-loading skive. Steder vil forblive i karret og omkring de indvendige sider. Som den sidder, vil vandet begynde at creme og lugt. Løsninger på problemet omfatter tilføjelse af en vand-blødgører til husholdningsbrug vandforsyningen. Ved hjælp af vaske-og rengøringsmidler beregnet til hårdt vand kan også hjælpe med at eliminere problemet. Bruge et rent håndklæde eller klud til at tørre ud Skives interiør efter brug kan også holde lugten væk.

Bakterier, mug og meldug

Selv når ikke i brug, en top-loading skive kan have små mængder vand i bunden eller under karret. Denne mørke og fugtige område er grobund for skimmel, mug og fælles stammer af bakterier. Over tid, vil væksten af disse stoffer føre til en dårlig lugt fra maskinen. Rengøring interiør af maskinen med blegemiddel eller meldug remover vil typisk fjerne lugt, hvis dette er årsagen. Fjerne karret og krat det godt. Brug af blegemiddel og varmt vand på en regelmæssig basis vil hjælpe med at forebygge og slippe af med disse spørgsmål.

Forebyggelse

Der er nogle skridt du kan tage for at forhindre lugt i din top-loading skive. Fjerne tøj, så snart cyklussen ender. Våde eller fugtige tøj er grobund for lugte. Brug kvalitet rengøringsmidler, der er designet til at skylle rent fra elementer. Kør maskinen Tom med blegemiddel eller eddike og varmt vand på en regelmæssig basis for at rydde væk snavs eller snavs venstre bag. Ren hele maskinen på en regelmæssig basis i stedet for venter lugte at forekomme.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com