En dekoratør tommelfingerregel for farven på Window Blinds med hvid Molding

August 23

En dekoratør tommelfingerregel for farven på Window Blinds med hvid Molding

Når det kommer til at vælge farven af persienner til at gå med din white-trimmet hjem, der er ingen hårde og hurtige reglen efterfulgt af dekoratører og indretningsarkitekter. Overvej din egen personlige smag, samt funktionen du vil dine blinds at tjene. Hvis blokerer lys og bevare privatlivets fred er dine mål, er du begrænset til blinds, der tjener funktionen. Hvis du ønsker at henlede opmærksomheden på vinduerne, dette kræver en anderledes farve valg end hvis du ønsker at henlede opmærksomheden væk fra vinduerne. Du kan indstille tonen i et rum med den rigtige farve af persienner.

Nuancer af hvid

Match blinds til trim og vælge en hvid, der svarer til trim. Der er mange nuancer af hvid, fra lyse til off og alt derimellem. En hvid blind tillader windows til at blande ind og flyde med resten af indretningen. Hvis din brændpunkt i rummet er noget andet end vinduet, såsom et stykke af møbler eller et maleri, vil hvid blinds ikke trække opmærksomhed fra det.

Neutral og Pastel

Hvid betragtes som en neutral farve, samt tans, beige og træ farver. Pasteller er falmet variationer af lysere farver, herunder pink, blå, grønne og lilla. At vælge disse farver til dine blinds får dem til at være en blød accent i et rum uden at trække for meget opmærksomhed. Ved hjælp af neutral og pastel farver også skaber en illusion af rum, som er ideel til mindre rum.

Fed

Gå bold hvis dit ønske er at bringe varme at krybe ned eller accent windows i et værelse. Mørke farver vedlægge plads, mens rige primære farver accent anden indretningen på værelset. Uanset trim farve tilføjer en fed blind interesse og dybde hvis omhyggeligt afstemt med resten af design.

Træ

Træ persienner er også en mulighed med hvid trim. Dette gælder især, hvis du har hårdttræ gulvbelægning installeret, eller hvis du ønsker at bære udseendet af dit træ møbler til windows. Passer skoven, så blinds er det samme som enten gulv eller møbler.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com