En DIY Cork Backsplash

January 19

En DIY Cork Backsplash

Dekorere dit hjem med billig, nem at fjerne indretning efterlader lidt plads til kreativitet. Du har en endnu større ulempe, når du arbejder på en lille eller oddly formet område som et køkken backsplash. Backsplashes blive våd og beskidt hurtigt så du skal dække dem med noget der er let at rengøre eller udskifte. Cork er velegnet til en backsplash, fordi det er nemt at skære og anvende på en overflade. Dens broget tan og kamel nuancer vil bestandig ser ren, og du kan fastgøre opskrifter til dens overflade, når du er madlavning.

Instruktioner

•Measure dimensioner af backsplash med en tape måle. Bemærk målingen.

•Divide målinger i samme enheder til at bestemme målinger for hver kork brik. For eksempel, hvis du har en backsplash, der måler 24 inches af 36 inches, kan du dække det i to stykker, der måler 12 inches af 18 inches, eller du kan dække det i fliser, der er 6 inches af 9 inches.

•Unroll kork i køkkenet så at det kan tilpasse sig luftfugtigheden i rummet og tromle. Lade den udsatte og uslebne for en eller to dage. Dens størrelse varierer lidt afhængigt af det miljø, hvor du bruger den. Det er nødvendigt at justere før du sætte det på væggen, så det ikke ændrer efter ansøgning.

•Sæt cork på en arbejdsflade, når det er fladt. Markere målinger for hvert stykke på bagsiden af kork med en pen.

•Klippe kork med et håndværk kniv eller kasse kutter. Kør klingen mod en hård, lige kant, som et redskab til at sikre ensartethed.

•Applicer selvklæbende strimler til modsatrettede kanter på bagsiden af hver kork brik. Skræl papiret opbakning af de selvklæbende strimler. Anvende selvklæbende strimler til midten af stykker, hvis det ønskes.

•Tryk på brikkerne til væggen for at dække backsplash.

Tips & advarsler

  • Find selvklæbende strimler eller tape at producenterne lavet til indvendige vægge specifikt, gerne klæbebånd for wall kroge eller dekorationer. Butikker skrinlægge disse produkter sammen med kontorartikler eller emballage. Fugtighed i køkkenet, som damp stiger fra komfur, kan løsne limen over tid. Store stykker af kork kan drage fordel af ekstra selvklæbende strimler på bagsiden, afhængigt af hvor ofte du vil udskifte fliserne. Du kan male kork med en tynd akrylmaling, hvis du vil rotere indrettede kork fliser til arrangementet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com