En DIY Garage Tiki Bar

November 2

En DIY Garage Tiki Bar

Tiki barer har typisk bambus eller palm frond højdepunkter. En standard ved poolen eller stranden funktion, barer foreslå en sorgløs eftermiddag nipper tropiske drinks. De fleste værksteder har stikdåser, gør du installerer visse funktioner af en tiki bar lettere. Hvis vaskeri område er i garagen, overveje at tilføje en enkelt skuffe opvaskemaskine eller oprydning vask og en halv-bad til brug for gæster. Ved hjælp af attraktive pubben tabeller eller andre fundet møbler sparer en mindre kvalificerede gør-det-selv fra at bygge en bar fra bunden.

Instruktioner

•Lay to pub tabeller ved siden af hinanden op og ned på gulvet. Brug små skruer og metal "L" stropper til at sikre tabellerne sammen på undersiden hvor tabellerne mødes. Størrelsen af skruen afhænger af dybden af bordpladen. Vær omhyggelig med ikke at bruge skruer, der er for lange, som de vil gennembore bordplader.

•Indstil den nye bar oprejst og måle bredden og højden på fronten. Måle og skære et stykke af luan til at passe forsiden. Pletten luan en skygge tæt på farven på bambus eller bruge en mørkere farve til at skabe kontrast. Tillad pletten tørre.

•Klippe delt bambus hegn størrelsen af den farvede luan. Lægge luan fladt på jorden eller på en arbejdsbænk og anvende et tyndt lag hvid lim på overfladen. Lægge skære bambus oven på limen og tryk det på plads. Lå flere bestyrelser på toppen til at tilføje vægt, mens limen tørrer. Lad limen tør for længden af tid anbefalet af fabrikanten.

•Lay, de to knyttet bar borde på ryggen og skrue baren front med split bambus i bordben med ½-tommer træ skruer.

•Lay et stykke af indoor-outdoor tæpper til at foreslå en græsklædt stedet, eller en bambus område tæppe til at oprette en seaside føler. Sæt den færdige bar oprejst på tæppet. Installere en kegerator, dorm-størrelse køleskab og vin køler under linjen. Give plads til en skraldespand og genbruge placeringer, hvis muligt.

•Build hylder til glas og spiritus flasker på væggen bag baren. Svævende hylder har ingen synlige støtte og give de mest færdigt look, men længder af reoler holdt op med L-beslag tjene formålet bare, så godt. Et skab med døre, der låser er ideel til en husstand med børn.

•Finish bar med et par bar afføring, en popcorn eller nacho maskine og en tiki maske. Vedhæfte elektriske tiki fakler til begge sider af hylder bag væggen.

Tips & advarsler

  • Check værftets salg, sparsommelighed butikker og loppemarkeder for en tabel eller workbench til erstatning for tabellerne pub. Bar-højde pub tabeller er typisk 42 inches tall.
  • Tilføje polynesisk flare ved hjælp af en græs paraply over baren.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com