En DIY La-Z-Boy Slipcover

April 3

La-Z-Boy stole har været en grundpille i boliger siden 1928. For at bevare friske, sprøde udseende af stoffet der dækker stol, recliner eller sofa så længe som muligt efter køb, en slipcover tilbyder et fremragende middel til beskyttelse. Årenes blev mønstre til syning udviklet til at tillade sådanne dæksler skal foretages af hjemmegående. I dag, har metoden for at gøre slipcovers været så forenklet, en symaskine ikke er engang nødvendigt.

Instruktioner

•Vælge et holdbart stof, der kan modstå gentagen brug. Bomuld, bomuld blandinger, ruskind og denim er kun nogle af stofferne, der betragtes og kan findes i enhver stof butik. Spar penge ved hjælp af hvad er allerede tilgængelige i hjemmet som en ubrugte ark eller sengetæppe. Monteret ordentligt, kan disse elementer giver en coverversion af attraktive, holdbare.

•Find midten af dit stof. Hold stoffet i hænderne og fold det over, indtil de udvendige kanter er selv.

•Drape stof på toppen af din stol. Juster midten af stoffet med midten af stolen. Startende med stof tættest på gulvet, slæbebåd det på plads over toppen af sædehynde. Efterlad en smule af overskydende stof langs puden og Fortsæt med at flytte stol, trækker stoffet, således at det dækker stolens ryg.

•Work din vej opad fra bunden af den stol, udjævning ned i stoffet. Sikre, at linjen af stof i bunden af stolen lige og parallelle til stolens bund og på gulvet.

•Træk stof fra forsiden af stolens vil bagsiden. Glatte rynker eller linjer, der skal sikre, at stoffet ligger fladt langs pude på sædet. Trække i stoffet, så det er stramt mod bagsiden af stolen.

•Træk stof over armene på stolen, tucking det omkring puden og under stolens arme.

•Træk eventuelle overskydende stof draperet over armene til stolens ryg. Binde dette stof i en bue eller knude. Binde stof langs bagsiden af stolen, så at det er trukket stramt vil sikre din slip dække op på din stol.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com