En DIY Plug-In Swag lysekrone

March 25

En DIY Plug-In Swag lysekrone

Hængende swag lysekroner er en kreativ løsning for alle, der ønsker at have flytbare belysning på steder, hvor ingen elektriske bokse findes. Swag lamper har lange snore, som du kan drapere fra hvor lyset hænger til den nærmeste stikkontakt. Store, runde tromlen nuancer gør en moderne, moderne løsning for en spisestue lysekrone eller en maskulin opdatering i soveværelset. Tilføje dekorationer til at skabe en romantisk, finurlig vibe. Hvid eller creme-farvet tromme nuancer kan nemt opdateres med stof maling til at oprette en lysekrone, som matcher enhver indretning og afspejler din personlighed.

Instruktioner

•Fit den valgte stencil omkring din tromme skygge. Brug malerens tape til at sikre, hvis nødvendigt.

•Åbn et rør af stof maling og forsigtigt klemme maling på et papir plade. Dyp en skum pensel i maling og forsigtigt DUP maling på tromme skyggen gennem stencil. Fortsætte indtil den stenciled design anvendes omkring hele skyggen. Gøre det muligt malingen til at tørre, inden skrælning det off.

•Applicer en tynd streg af hot lim rundt om bunden af tromlen skygge. Tryk på tråde eller perler, eller metallisk perler eller krystal perler, at limen. Lad det tørre og trim off overskydende.

•Gentag den tidligere procedure, denne gang anvende dekorationer til toppen af tromlen skygge.

•Thread ledningen af en lys kit gennem åbningen i det øverste beslag af tromlen skygge. Skrue stykker af lys kit sammen, efter de vejbeskrivelser er inkluderet med kit. Mærker varierer lidt, hvilket gør det vigtigt at følge de anbefalede retninger.

•Measure afstand fra den nærmeste stikkontakt til det sted, hvor du ønsker at hænge lys. Tilføje en fod til denne måling. Sikre jeres swag lys ledning er lig med eller større end denne måling. Tilføje en forlængerledning, hvis nødvendigt.

•Mark det sted, hvor den færdige lysekrone vil hænge med en blyant mærke. Tilføje en anden blyant mærke omkring en fod væk, mod muren, hvor forretningen er beliggende. Placer en anden mark hvor loftet møder muren. Tilføje en slutkarakteren på væggen, halvvejs mellem forretningen og loftet. Skru kroge i hver af disse mærker.

•Measure længden af ledningen. Klip et smalt rektangel stof omkring syv inches lang og 12 inches længere end længden af ledningen.

•Læg stoffet opad på arbejdsbordet. Drej firkanten så de korte sider er på toppen og bunden og langsider på højre og venstre. Fold de højre og venstre kanter sammen for at skabe et rør. Fastgør kanter sammen. På bagsiden af stoffet bør nu stå.

•Thread symaskine med tråd, der koordinerer til stoffet. Indstille symaskinen til en grundlæggende, lige Sting. Sy langs den fastgjorte stof, at fjerne benene som du går.

•Thread ledningen gennem stof rør. Flok det som du gå for at dække ledningen.

Hæng chandelier af looping swag lys hængende loop over krogen placeret hvor lyset skal hænge. Loop ledningen i sit stof rør over de resterende kroge til at fastgøre den på plads. Tilslut ledningen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com