En DIY tømmer Storage Bin for Woodshop

May 24

En DIY tømmer Storage Bin for Woodshop

Hver woodshop har brug for en ru-om tømmer storage bin for at holde scraps og mindre stykker tømmer ryddelig og ude af syne, men inden for nem rækkevidde. En lang, låg storage bin er det ideelle sted til opbevaring af tømmer i woodshop og kan endda placeres under de fleste arbejde bænke for nem adgang. Det grundlæggende design kan ændres så de passer til den gennemsnitlige varighed af tømmer du nødt til at lagre.

Instruktioner

•Strømforbrug i standby to planker 13-tommer 1 af 3 tømmer på deres 1-tommer kant, 15 inches fra hinanden på dit arbejdsbord. Læg to stykker af 15-tommer 1 af 3 tømmer på begge ender til at danne en 15 x 15 tommer firkantede ramme.

•Glue rammen sammen på leddene, og lad tørre. Sikre rammen med to 1 1/2-tommer træ skruer gennem 15 tommers planker i enderne af 13-tommers planker. Gentag med en anden to 13-tommer og 15-tommer planker, så du har to identiske billeder.

•Fit et stykke af 15 x 15 tommer, 3/4-tommer krydsfiner over toppen af hver ramme; Det bør være flush på alle sider med kanter af frames. Sikkert på plads med 1 1/2-tommer træ skruer gennem krydsfiner i rammer hver 3-4 inches. Disse er enderne af tømmer storage bin.

•Lay et stykke af 15 x 60 tommer krydsfiner fladt på dit arbejdsbord til bunden af skraldespanden. Holdning to ender af placeringen på toppen, med krydsfiner sider vender ud og skyl med enderne af basen.

Uddelingen ender til basen med fire jævnt fordelte 1 1/2-tommer træ skruer igennem siden af rammen, der rører bunden, til bunden.

•Fit to stykker af 16 x 60 tommer krydsfiner, bin-siderne over siderne af basen og bin ender. Bunden af sidepanelerne bør flugter med bunden af base, de øverste flugter med toppen af enderne. Sikkert på plads med 1 1/2-tommer træ skruer gennem sidepanelerne til base og ender hver 3-4 inches.

•Anbring en 50-tommers klaver hængsel centreret langs 60-tommer kanten af et stykke af 15 x 60 tommer krydsfiner. Fastgør halv hængsel på plads med 1/2-inch træskruer drevet gennem alle pre udstansede skruehullerne i klaver hængsel. Dette er låget af storage bin.

•Center låg over toppen af opbevaring bin base, og fastgøre anden siden af klaver hængsel til bagsiden af bin basen at afslutte tømmer storage bin.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com