En frakke træ Guide

June 22

En frakke træ Guide

I koldere klimaer, mange mennesker bære frakker når udendørs og vil fjerne disse beklædningsgenstande i hjemmet eller på arbejdspladsen. Dette udgør et problem, hvor du kan forlade dem, og fælles løsninger omfatter brugen af pels træer. Disse enkle inventar giver en bekvem placering for hængende frakker, som hatte, tørklæder og andre varer typisk slidt udenfor.

Grundlæggende beskrivelse

En frakke træ består typisk af en høj centrale pole, normalt omkring 5 til 6 fod i højden, støttet af en fod-stå. Et antal kroge eller pinde rundt om stangen giver individuelle placeringer for at hænge jakker og andre beklædningsgenstande. Disse er generelt sidde i toppen af stangen, selvom mange har også kroge i lavere højder. Dette giver mere plads til opbevaring udendørs tøj, såvel som at gøre træet pelsen mere bekvemt for børn. Nogle kan også have en paraply rack omkring bunden af den centrale pol, som kan rumme paraplyer og walking stave.

Stil

Frakke træer kommer i en bred vifte af stilarter, der spænder fra et grundlæggende kig til mere dekorative kreationer. Grundlæggende stilarter omfatter normalt en lige centrale pole, med små lige pinde ligger omkring det. Mere dekorative stilarter kan have funktioner som rullet kroge, buede centrale polakker, mere end én central pole eller har et design, der ligner et træ. Mindre eksempler specielt til børn kan komme i en række farverige og innovative design, featuring hænder, blade og andre figurer til at hænge frakker.

Materialer

Frakke træer fremstilles i forskellige materialer. Dette kan omfatte massivt træ, sammensatte træprodukter og metaller såsom rustfrit stål og smedejern. Børns frakke træer kan bruge plast i deres produktion til at producere brogede kampe, attraktiv for børn.

Placering

En placering i gangen ved indgangen af et hjemmenetværk eller Arbejdsnetværk giver generelt den bedste løsning. Dette gør det nemt at straks fjerne og gemme jakker og andre beklædningsgenstande ved ankomsten til en bygning, og placerer dem i et godt sted at samle op igen lige før at forlade.

Fordele

At have en frakke træ i en ejendom kan give en række fordele. Det kan hjælpe med at holde en bygning mere ryddeligt ved at give en placering for at gemme jakker, hatte, tørklæder og parasoller. Dette stopper disse elementer fra at blive forladt andetsteds. Det gemmer også klæderne sikkert, på en sådan måde, at de nemt kan tørre ud, hvis de er blevet våd. Den bærbare karakter af pels træer også gør dem lettere at flytte rundt hvis påkrævet, i modsætning til at have pels kroge fastgjort til væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com