En Frigidaire ovn med en låsning Problem

December 6

Frigidaire ovne har almindeligvis en dør, der låser under selvrensende og helst ovntemperatur er meget varmt, hvilket er en sikkerhedsforanstaltning at beskytte brugerne mod potentielle forbrændinger eller andre skader. Dog hvis døren lock mekanismen synes at være at give dig problemer, kan fejlfinding spørgsmålet hjælpe med at løse sagen.

Kontrol Lockout

Ovn kontrol lockout funktion låser kogepladen og ovn kontrol samt ovndøren. Dette forhindrer brug af ovnen af dem, der ikke bør få adgang til det, men låsen også forhindrer andre i at bruge i ovnen. Frigidaire ovn frigøre ved at trykke på "Lås" ikon centrale pad i tre sekunder, eller indtil "døren OPn" vises og en biplyde. Ovndøren kan nu åbnes.

Selvrensende

Når ovndøren er lukket og "Self Clean" er valgt, vil Frigidaire ovnen automatisk låse døren. Døren forbliver låst omkring en time efter selvrensende overflader, i hvilket tidsrum "Hot" eller "Dør" vises i displayet og hængelåsen forbliver oplyste. Dette betyder, at ovnen er for varmt til at få adgang til. Ikke åbne døren indtil "dør OPn" vises på skærmen og låse-ikonet lyser ikke længere, for at angive ovnen er sikkert at røre.

Lås fejl

Hvis ovndøren er låst, selv om selvrensende er ikke i gang, ovn kontrol lockout ikke er markeret, og ovnen er cool, skal du trykke på "Annuller" for at rydde skærmen, som en af disse programmer kan ved et uheld er udvalgt. Prøv at åbne døren. Hvis døren ikke åbnes, skal du trykke på "Self Clean" og tillade processen at starte. Vent 20 sekunder og vælge "Annuller", så vent for ovnen til cool og koden "døren OPn" vises på displayet, når ovnen køler ned igen, som skal tage ca 20 til 30 sekunder. Nu skulle døren åben.

Nulstille

Undertiden døren vil låse i fejl og kræver en magt reset. Afbryd strømmen til ovnen og vent i 30 sekunder. Tilslut igen strømmen, vent et minut og forsøger at åbne ovndøren igen. Hvis døren forbliver låst, kontakt Frigidaire for bistand, som dørkontakt, muligvis Kontrolpanel eller elektroniske vifte kontrol, reparation eller udskiftning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com