En gør det selv-keramisk vandfilter

January 17

En gør det selv-keramisk vandfilter

Keramiske vandfiltre er grundlæggende, men meget effektive instrumenter til rensning af vand. De virker ved tyngdekraft-fodring vand gennem uglaseret keramik, der fjerner bakterier og urenheder og resultater i ren, cool drikkevand. Gør din egen keramiske vandfilter er en enkel måde at holde din familie i levering af frisk smag rent drikkevand. En keramisk vandfilter vil også ende med at koste dig en masse mindre end patron vand filtre fordi der er ingen udskiftning patroner til købe-rengøring filteret hver måned vil sikre mindst tre års brug.

Instruktioner

•Sæt en unglazed keramiske pot i en spand med rent vand i 12 timer for at skylle ud ler partikler på pot's overflade, og Rengør den keramiske pot klar til brug som et filter.

•Wash en stor glaserede keramiske pot, som er dimensioneret så den unglazed keramiske pot kan sidde let inde, med varmt sæbevand. Skyl og lad tørre.

•Sæt den glaserede keramiske pot på en bænk, tabel eller andre støt, off-the-ground overflade, med spidsende vender mod forsiden. Passer gennemblødt unglazed keramiske puljen inde glaseret beholder pot og fylde den med vand.

•Sæt låg oven på den beholder, som også bør omfatte uglaseret puljen. Vandet bør tage mere end tre timer til at sive gennem uglaseret puljen, og falder i beholderen ren og sikker til at drikke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com