En Guide om inspektion skorsten brændeovne

October 15

En Guide om inspektion skorsten brændeovne

Mens der er ingen substitution til planlægning en inspektion af din skorsten brændeovn af en certificeret professionel, er der nogle aspekter af den inspektion, du kan tage sig af dig selv. Hvis du finder et problem, kan du lade professionelt vide om det at gøre processen med rette spørgsmålet en smule lettere. Du tror måske, at din brændeovn er lidt for kompliceret til at inspicere dig selv, men med lidt vejledning, vil du kunne tjekke alle komponenter og sørg for, at de arbejder godt før du bruger din brændeovn.

Instruktioner

•Look på skorstenen cap til den brændeovn. Trådnet skærmen, skal hvis der er én, være fast i sted uden tårer eller huller. Skærmen kan holde fremmedlegemer, større insekter og små fugle ud af din skorsten og brændeovn.

•Test pakning på vinduesglas og dør af din brændeovn. Sætte en dollarseddel mellem den åbne dør og ovnen. Derefter skubbe døren lukket med nogle af bill på ydersiden og på indersiden af den brændeovn. Prøv at trække sig ud dollarseddel. Det bør ikke rokke. Hvis det gør, erstattet pakning behov for at gøre komfuret lufttæt igen.

•Kontrollér ud de bevægelige dele, der er en del af dit træ komfur, såsom luft kontrol og spjæld. Hvis du har oliering disse dele, skal du ikke se nogen rust. Dog kunne rust skader: det er tid til at udskifte dem.

•Undersøg skorsten rør. Dette rør kan blive tæret over tid. Hvis du ser nogen korrosion, skal røret skal udskiftes. En måde at teste røret er at presse hver side. Enhver blødhed eller give betyder, at du har brug for en ny pibe.

•Look forsigtigt på den katalytiske forbrændingskammer. Når du tager det til at rense det, skal forbrændingskammer bo i ét stykke. Enhver smuldrende betyder det skal udskiftes.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com