En Guide til at købe træ gulve

November 14

Trægulve tilføje en naturlig og elegant finish til en stue eller den, og der findes mange forskellige arter af trægulv. Interesseret i at købe nye trægulve boligejer overveje de design, farve og vedligeholdelse aspekter af hver. Forskellen er subtil, men vigtig.

Hårdttræ udvælgelsesprocessen

Begynde din udvælgelsesprocessen ved at analysere de forskellige typer trægulve tilgængelige. De mest almindelige er maple, oak og mahogni. Hver giver holdbarhed og naturlige skønhed. Forskellen ligger den dit hjem stil og personlige præferencer. Prisen er også en faktor. Shopping på tømmer likvidatorer, vil hjem forbedring butikker og gulvbelægning afsætningsmuligheder producere en bred vifte af kurspoint til hver type af træ.

Solid vs laminater

En anden mulighed i hårdttræ Gulvbelægning er design, og vælge en solid hårdttræ gulv i stedet for en laminat er noget at overveje. Selvom trægulve giver en fordel i forhold til tegn, er de modtagelige for vridning fra fugt og temperatur ændringer. Udsving i temperatur forårsage bestyrelser til at udvide og kontrakt, fældefangst fugt inde. Manipuleret hårdttræ gulve er fremstillet af lag af træ limet sammen. Denne proces forhindrer udvidelse og sammentrækning; Derfor, gulvet tåler fugt mere effektivt.

Prissætning

Den bedste måde at kende den omtrentlige pris for en gulvbelægning installation er at måle det rum, hvor du vil installere på gulvet. Formere bredde og længde af ordet for at finde de firkantede optagelser. Runde tal op til at spille det sikkert. Beregn det samlede omkostninger på basis af skøn entreprenører og gulvbelægning forretninger giver, som er givet i firkant feet eller yards. Omfatte udgifterne til installation, hvis denne ikke er angivet som en del af det oprindelige citat.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com