En gul & sort stribet fejl på en Zucchini plante

December 20

Halvdelen af vinde krigen mod haven bugs er at vide, hvilken type af pest man har med. De mest almindelige gul og sort stribet bugs findes kravler over bladene eller på tværs af frugterne af squash, agurker, squash, bønner, meloner, søde kartofler og majsplanter er agurk biller.

Identifikation

Agurk beetle er en aflange, ovale bug ca ¼ tommer i længden. Deres gul-grønne skaller bære tre, lige sorte striber der kører på langs ned den nederste del af kroppen. Derudover center segment af den ryg ben er gule, i stedet for sort. Der er nogle agurk biller, der bærer en række sorte pletter i stedet for striber, på deres shell.

Skader

Voksen agurk biller spiser blade, frugter og blomster af grøntsager og andre haveplanter. De lægger æg på undersiden af plante blade; når æggene klækkes, larverne graver sig ned under jorden og lever af rødderne, nedsat vækst plantens vækst. Derudover bære både de voksne biller og larver bakterievisnesyge og mosaik virus--plantesygdomme, der kan være dødelig for en have. De bakterier, der forårsager disse lidelser ligger hvilende i biller organer under deres vinter dvale, kun at blive genaktiveret ved varmt vejr. Levende bakterier overføres derefter fra beetle til anlægget via insekt fæces.

Forebyggelse

Forhindre agurk beetle angreb ved at praktisere god haven sanitet for at eliminere potentielle overvintrende websteder. Surround sårbare planter med et tykt lag af muld, som dette hæmmer beetle evne til at grave sig ned under jorden; erstatte de bioklip materialer hvert forår, effektivt fjerne enhver kontaminerede materialer. Beskytte stiklinger med flydende række dækker; disse plader af tyndt plast holde insekter fra landing på bladene af de unge planter. Fjern eventuelle synlige biller i hånden, knipse dem fra løv og slippe dem i en spand fyldt med sæbevand. Spray planter ugentligt med en rotenon - eller malathion-baserede insekticid eller støv blade med en all-purpose fejl repellent som en forebyggende foranstaltning.

Naturlig kontrol

For at styre skadedyr uden brug af skrappe kemikalier, omfatte en bred vifte af blomstrende planter i havens design. Blomster som morgenfrue, beebalm og zinnias fremme tilstedeværelsen af gavnlige insekter, der bytte om skadelige bugs. Også, modtagelige planter kan være omgivet med radiser; duften af anlægget radise er naturligvis frastødende at mange bugs, herunder agurk beetle. Skulle opstå en infestation, spray påvirket planter med en hjemmelavet insektmiddel lavet fra at tilføje 6 tsk cayenne peber og 1/2 tsk af opvaskesæbe til 1 gallon af vand. Grundigt frakke begge sider af bladene som biller har tendens til at skjule under løvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com