En hjemmelavet haven Sprinkler

March 24

En hjemmelavet haven Sprinkler

Mens kommercielle sprinklere fås i en lang række figurer, størrelser og stilarter, kan du gøre en hjemmelavet haven sprinkler for blot et par dollars med PVC og en time af din tid. Når du ved hvordan man laver en grundlæggende sprinkler, kan du eksperimentere med forskellige former og størrelser.

Instruktioner

•Pair enderne af to af PVC stykker til at danne en V-form. Bruge en vinklet forbindelse til at sikre de to stykker sammen. Gøre en anden V form med de resterende to PVC rør og en af albue-stik.

•Pair to V-formet sæt sammen til en firkant eller diamant. Bruge den resterende vinklet forbindelse til Vs langs en af de åbne hjørner af pladsen. Sikre den resterende åbne hjørne af pladsen med et Y-formet stik.

•Drill tre jævnt fordelte huller i den øverste kant af hvert rør med hullerne vinklet lidt udad. Disse vil være huller vandet afslutter sprinkler fra. Bore ikke lige igennem røret, eller vand vil iblødsætning jorden under sprinkler.

•Tilslut slutningen af din haveslange til den Y-formede stik på pladsen med en PVC kvindelige adapter. Lå på kvadratet, hvor elementet til vand din yard med borede hullerne vender opad. Drej på vandslange at starte sprinkler.

Tips & advarsler

  • Bruge PVC cement eller en anden lim til at gøre hjørne forbindelser permanent og give dem mulighed for tilstrækkelig tid til at tørre før ved hjælp af slangen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com