En indendørs Building Gate

August 10

En indendørs Building Gate

Sikkerhed, privatlivets fred og sikkerhed i dit hjem afhænger delvis adgang besøgende og beboere har til forskellige dele af huset. Mens mange huse har udvendige gates eller sikkerhedsdøre, giver indendørs porte også løsninger til nogle af de samme problemer. At vælge og installere den rigtige type af gate er en relativt enkel proces.

Typer

Typen af indendørs building gate du vælger bør afspejle formålet. Sikkerhedsporte, partition fra hjemmet bør være lavet af metal eller massivt træ. Letvægt plastik låger er passende for børn eller kæledyr. Baby låger og pet porte, der passer i standard dørkarme og gangene er tilgængelige fra speciale producenter. Nogle baby og pet porte er tryk-monteret gates, der bruger foråret mekanismer og gummi kofangere til at vedhæfte til en døråbning eller gangen uden nogen monteringsdele. Andre er designet specielt til at passe ind i trappe gelændere til at forhindre adgang.

Komponenter

Mest interiøret gates består af mere end bare dørpaneler. Nogle låger ligner døre og hænge på hængsler som tillader dem at svinge åben, selv om andre bruger monteringsbeslag eller glidende paneler, som tillader dem at blive delvist åbnet eller fjernet. Latching gates har separate låsemekanismer, der er monteret på væggene modsatte hængsler til at holde dem lukket eller tillade dem at låse. Sikkerhedsporte kan funktionen slots for passerer små artikler gennem porten eller taler med nogen på anden siden uden at åbne porten.

Installation

For at åbne og lukke, en indendørs building gate har brug for nogle form af hængsel mekanisme. Installere en gate begynder med måling af den plads, hvor porten vil hænge, og derefter installere hængsler på porten, selv og endelig hængende gate fra bygningens væg eller dørkarmen. Tunge porte kan kræve, at du knytter hængsler til væggen studs eller doorjambs. Metal skruer kan holde baby gate og pet gate hængsler direkte til træ trim eller gipsvæg i en entre.

Overvejelser

Midlertidige porte, som baby låger, som børn vil i sidste ende vokser, bør aftagelig at bevare et hjems værdi og udseende. For gates, der i sidste ende vil blive fjernet, overveje at installere de mindste hængsler muligt at støtte den gate vægt uden at tilføje unødvendige eller store huller til din væg eller dør ramme.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com