En indkøbsliste til en ny lejlighed

December 9

En af de vanskeligste ting om flytning har at lagerføre et tomt køleskab. I en boede i hjem tager mennesker for givet, at så mange basale fødevarer er altid inden for rækkevidde. Ikke desto mindre tror flytning som en chance for at starte frisk, ikke kun med dit hjem, men med din fødevareforsyning. Køleskab uden at nær-Tom krukke med sennep stirre på du vil komme som en forfriskende synet.

Hæfteklammer

Lægge op på basisfødevarer, du bruger næsten hver dag, såsom mælk, korn, smør og brød. Har ingredienserne til en morgenmad vil gøre din første morgen fornøjelig. Også købe disse hæfteklammer, som du bliver nødt til at koge og sæson andre fødevarer, såsom olie, eddike, salt, peber og sukker. Endelig, hvis der er visse krydderier, du bruger hyppigt, såsom ketchup, sennep, chutney, mayonnaise eller hot sauce, så sørg for du er velforsynet. Jordnøddesmør er også en fælles korte.

Dåse og emballerede fødevarer

At have en bred vifte af emballerede og pre-made fødevarer rundt er nøglen til en ny lejlighed. Med al den tid, det tager indstilling op, kan du ikke har en chance for at tilberede et ordentligt måltid for et stykke tid. Lægge op på sund frosne middage. Dåse fødevarer, som bønner, pasta og grøntsager gøre til en hurtig middag når du er i en fart. Frosne grøntsager og pommes frites er også godt for et måltid i en knivspids, som er tunfiskekonserves og kød.

Producere

Intet hjælper du forblive sunde og følelse godt som friske råvarer. Lægge op på frugter, du kan spise med ringe eller ingen forberedelse, såsom æbler, appelsiner, bananer, pærer og druer. Købe nogle mere eksotiske frugter, ananas, cantaloupe og jordbær, i tilfælde af venner pop i og du har lyst til at smide sammen et hurtig og imponerende snack. Friske grøntsager er også ideel at have på hånden. Afhente nogle løg, gulerødder, broccoli, salat, tomater og alt andet du tror du kan spise.

Snacks

Først og fremmest er snacks de mest alsidige og trøstende fødevarer at have omkring når at få afgjort ind i en ny lejlighed. Kartoffel chips og kiks er altid praktisk at have til rådighed, eller saltkringler og pita chips som et sundere alternativ. En kasse med cookies er god til servering selskab og vil holde længe. Nødder, mandler eller cashewnødder, gøre en hurtig snack fuld af protein. Købe nogle kiks og dip til et hurtigt måltid i en knivspids.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com