En kappe til at flamme Gas-Light konvertering

June 8

En kappe til at flamme Gas-Light konvertering

Lys, at brænde naturgas er et alternativ til elektrisk lys, hvor gas-tjenesten er tilgængelig. Gas lys, som omfatter både glødestrømper og åben gasflamme lamper, fungere, selv når strømmen er ud og kræver ikke elektriske tilslutninger. De er også mere traditionelle historiske huse og visse stilarter af indretning. Du kan konvertere en gas kappe til en flamme lys ved at gøre nogle enkle justeringer.

Gas flammer

En gaslampe, der producerer lys ved hjælp af en åben flamme er en forholdsvis enkel mekanisme. En metal stilk tillader gas til at flyde fra en nytte linje til brænderen, hvor strømmen af gas er opdelt i en figur, der genererer lys, da det brænder. En ventil giver den gas til være shut off, og flammen kan være tændt manuelt med en match. Lampen boliger funktioner glasvægge, der forhindrer, at vinden blæser flammen ud.

Glødestrømper

En gas kappe er en lampe, der bruger en lille gasflamme og en kappe til at producere mere lys end gas alene ville producere. Kappen er en fleksibel stykke stof netting, som er infunderes med forskellige metaller. Kappen er opvarmet af den lille gasflamme, metaller reagerer kemisk og producere lys uden at generere meget varme. Lyset fra en kappe er meget lysere end lyset bliver produceret af relativt små gasflamme. Dette giver mulighed for mere effektiv lys produktion, spare penge på brændstof og at tillade en transportabel gaslampe til at brænde længere med en begrænset brændstoftilførslen.

Konvertering

En gas kappe kan konverteres til en lampe, der får alle sine lys fra en flamme alene. Kapper let kan fjernes, når lampen er slukket og cool nok til at røre ved. Efter fjernelse af kappen, kan du muligvis åbne gas ventil til sin fulde position. Hvis dette producerer en stor flamme nok lys i lokalet, ingen yderligere ændringer er nødvendige. Hvis flammen er stadig for lille, kan du skrue brænderen og erstatte det med en stilk-adapter, der giver mulighed for den samme gas linje til port mere brændstof til brænderen for en lysere åben ild.

Yderligere indsigt

Ved at vende kappe at flamme konverteringsprocessen kan du konvertere en åben gasflamme til en gaslampe kappe. Glødestrømper er mere effektiv end åbne gas flammer, når det kommer til produktion af synligt lys. Den eneste grund til at konvertere en kappe til en åben flamme er for de traditionelle udseende af en åben, flimrende gasflamme, i modsætning til den blødere glød af en kappe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com