En liste for hvordan man kan organisere din kunst & håndværk værelse

October 18

En liste for hvordan man kan organisere din kunst & håndværk værelse

En dedikeret kunsthåndværk område holder alle dine forsyninger, centraliseret, men alle disse materialer skal organisationen for at undgå en rodet rod. En organiseret opbevaringssystem holder lignende håndværk supplies sammen og nemmere at finde, når du har brug for dem. Du også reducere rod i rummet, så du har mere plads til dine projekter. Størrelsen af rummet, din foretrukne håndværk typer og det materiale, du har til at gemme alle påvirke, hvordan du organisere rummet.

Instruktioner

•Sort gennem alle håndværk forsyningerne til at bestemme, hvad du har og hvis noget behov for at blive kastet. Gruppe materialer sammen baseret på formål og type. For eksempel, sætte alle syning materialer sammen i en bunke.

•Klart enhver ekstra møbler eller materialer, der ikke vedrører crafting. Bestemme hvad møbler vil stå og hvilket formål, det vil tjene inden for håndværk-værelse.

•Knyt hvert område af rummet med et andet formål at opdele rummet i funktionelle rum. Dette kunne omfatte en syning område, arbejdsbord og lagerområde til leverancer.

Hæng hylderne over hver arbejdsområdet til at holde materialer, du bruger ofte for at håndværk. For eksempel, på hylderne i nærheden af syning station, gemme tråd, spoler, nåle, stifter, bånd, materiale, saks og en lineal. Dette giver dig nem adgang til elementerne uden at forlade arbejdsområdet.

•Indstil en generel opbevaring rack eller et skab i rummet for de materialer, som du ikke gemme i de specifikke arbejdsområder. Label hver hylde for at identificere typen materiale du ønsker at gemme der. Dette gør det lettere at få Crafte ting tilbage på plads til at holde området organiseret.

•Opbevar småting inde klar containere som glas eller plastik bokse til at holde dem fra at spilde. Den klart materiale kan du nemt se, hvad der er inde til at finde poster hurtigere. Tilføje en etiket til ydersiden af beholderen for yderligere hjælp til at finde, hvad du har brug for.

Hæng et pegboard med pinde til at holde genstande som saks i en let tilgængelig placering. Hænge kurve på pegboard at holde mindre varer.

•Opbevar dekorative papir i en lille reol eller skuffe enhed. Dette beskytter papiret fra bøjning eller at blive beskadiget i opbevaring.

Tips & advarsler

  • Bruge opbevaringsbeholdere eller opbevaringsenheder fra andre områder i hjemmet, som du ikke længere bruge til at organisere dit håndværk supplies.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com