En liste over arvestykke grøntsager

November 25

En liste over arvestykke grøntsager

Arvestykke grøntsager er kultivarer identificeret ved deres alder på 100-150 år. De er ikke vokset i dagens store industrielle landbrug, primært fordi arvestykke grøntsager ikke er seedet til at modstå nogle af de industrielle processer, der kræves for storstilet produktion. Ud over alder, arvestykke grøntsager udmærker sig som åben bestøvere med høj kvalitetsråvarer. Der er leverandører, som specialiserer sig i at sælge arvestykke grøntsagsfrø gennem kataloger og online-websteder.

Bøf tomater

Bøf tomater er en af de største sorter af dyrkede tomater. Vægten af disse tomater kan undertiden komme ind på et pund eller mere. Bøffer er normalt rød med karakteristiske små frø rum i hele frugten.

Bøf-tomat uden for huden har en udtalt rib, hvilket gør afsnittene mere mærkbar. Én skive af denne tomat kan være stort nok til at dække hele toppen af en grillet hamburger.

Tidlig Scarlet Horn gulerødder

Horn gulerødder plukkes når de er unge, som baby grøntsager. De afrundede ende adskiller dem fra andre typer af gulerødder. Kendt for et fint kornet kødet og sød smag, er de perfekte hors d'oeuvres eller sunde snacks. Den orange farve kommer fra det høje niveau af plantens pigment kendt som caroten. Hvis venstre for at ældre kan de måle op til 3 eller 4 inches lang og 1,75 inches i diameter.

Tidlig Jersey Wakefield kål

Tidlig Jersey Wakefield kål er kendt for sit solide og konisk hoved. Lederne kan gennemsnit to til fire pounds hver med en sprød bid due fra tekstur af bladene. Temperaturerne er afgørende for voksende denne arvestykke, som foretrækker køligere vejr. Hvis du har nogensinde kørt forbi et kål felt under toppen af sommer, er duften umiskendeligt skarp. Det varme vejr kan også påvirke smagen af den høstede arvestykke kål.

Fedtet bønner

Denne grønne bønner er ikke fedtet på alle, det er glat fuzz gratis ydre bønne pod, der adskiller denne heirloom bønne fra de andre grønne bønner. Dens navn kommer fra de hårløse ydre bælg, der bliver skinnende og fedtet, når de er kogt. Den skinnende udseende har ingen effekt på smagen eller sprødhed af de bønner, som er en lokal favorit. Bønnerne er streng-mindre at gøre dem lettere at rense og forberede sig på at lave mad.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com