En liste over fælles flerårig blomster

July 6

En liste over fælles flerårig blomster

De forskellige farver og figurer af forskellige flerårige stammer kan tilføje tekstur og sort til enhver have. Visse typer af stauder er mere almindelige end andre, fordi de trives i flere USDA hårdførhed zoner. Gardenhelper.com, at stauder er blomster, der vender tilbage til to eller flere år, vokser i størrelse og statur, indtil de bliver kønsmodne.

Sortøjede Susan

Sortøjede Susan slår rod i hårdførhed zoner 3 til 9. Den sorte eller mørke brun center kombinerer med lange, gule kronblade til at oprette en blomst, der synes at være en krydsning mellem en daisy og solsikke. North Carolina State University andelsselskab udvidelse hagler black-eyed Susan som en af de mest populære, hårdeste og smukke stauder dyrkes i dag.

Karpaterne Engklokke

Karpaterne Engklokke er en lav vedligeholdelse blomst, der kan sporten enten blå eller hvide kronblade, afhængigt af stammen. Filtypenavnet University of Illinois siger at Karpaterne Engklokke er en delvis sun flower ideel for rock haver, selv om anlægget kan være korte levede i varmere klimaer.

Shasta Daisy

Shasta Tusindfryd vokse fra ca 1 til 3 fod i højden i hårdførhed zoner 4 til 9. Shasta margueritter har en særskilt udseende, med hvide kronblade omkring en levende gule center. Shasta Tusindfryd foretrækker veldrænet jord og fuld soleksponering.

Aster

Aster blomster kan have violet, pink, blå eller hvide kronblade, afhængigt af sorten. Fundet i zoner 4 til 8, rapporterer North Carolina State University andelsselskab udvidelse, at alle Aster stammer har gule Centre og daisy-lignende blomster.

Skæggede Iris

En af de mere hårdføre stauder fundet i USA, den skæggede iris trives i hårdførhed zone 3 til 10. Lange, farverige kronblade hængende fra en central bloom er karakteristiske for den skæggede iris, som foretrækker fuld sollys.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com