En liste over materialer, der anvendes til stabil tagdækning

January 10

En liste over materialer, der anvendes til stabil tagdækning

Et tag er kun så stærk som materialer til at konstruere det. Hvis du ønsker at opbygge en virkelig stabil tag, skal du medtage typerne af materialer, der effektivt kan beskytte mod de hårdeste elementer og forbliver stærk og robust selv efter års brug.

Tag dækker

For at sikre den mest stabile tag muligt, skal du vælge kun de bedste tagdækningers. Asfalt helvedesild er traditionelle og billig, men de bærer let og kun vare et par år. Metal tagdækningers kan, derimod, vare i årtier og modstå fugt, brand og alle former for ekstreme vejrforhold. Stærk metal tagdækningers omfatter stål, titanium og aluminium, typisk sælges i ark (i stedet for helvedesild).

Struktur

Spær og spær udgør grundlaget for en solid tag. Spær udgør den trekantede struktur, der indrammer en typisk bolig tag, og de består af individuelle bjælker forbundet af leddene. Tag spær almindeligvis består af træ, men hvis du ønsker dine spær forbliver stærk og robust, købe altid spær indeholdende high-grade tømmer, forbehandlet for at forhindre insekt og rot angreb. Det samme skal gå til din spær, de skrå bjælker, der understøtter den pyntede på undersiden af taget.

Pyntede og underlag

Spær, som tidligere skitseret, støtte den pyntede, som består af plademateriale, der dækker toppen af et hjem. Tag pyntede er afgørende for et robust tag, fordi det holder de andre komponenter sammen, herunder spær, spær, isolering og weatherproofing materialer. Der findes mange typer af tag dæk, men krydsfiner er stadig en forholdsvis stærk og robust valg, når vejes mod alternativer som orientalsk strandboard beklædningen. Underlag består af plader af asfalt materiale, der styrker den pyntede og beskytte mod fugt indtrængen. Da fugt kan ødelægge en tagdækning foundation, er underlag afgørende for en robust og langvarig tag.

Andre materialer

Ud over de væsentlige byggematerialer, kan du beskytte og styrke dit tag med ekstra anstrøg. For eksempel, kan en tag aftræk give ventilation til loftsrum, forbedre luftstrømmen og reducere chancerne for farlige fugt indtrængen. Tag blinkende, som består af tynde lag af metalplader, kan yderligere vejrfast tag ved at dække sårbare områder som rummet omkring en skorsten eller vindue, hvor standard tag dækker kan vise sig utilstrækkelige.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com