En liste over værelse ideer til Teenage piger

June 2

En liste over værelse ideer til Teenage piger

Når en pige slår sine teenage år, har hun en idé om, hvad hun gerne indslag i sit værelse. En bred vifte af udsmykning temaer findes. Ud over at have potentiale til at være smuk og indbydende, anerkender disse udsmykning temaer din teenager voksende uafhængighed og nye identitet.

Favorit farver

Dette soveværelse udsmykning tema tilbyder stor fleksibilitet til din teenager. Ved hjælp af din datters yndlingsfarver tillader din teenager til at indføre en eklektisk udsmykning element i rummet; de almindelige farver vil binde de dekorative funktioner sammen. Fordi farven på værelset spiller en integrerende rolle i stil, har din datter, vælge farver første og derefter hovedet ude at handle. Hun kan vælge farver på sin egen, eller hun kan vælge en vare som en område tæppe, der indeholder en samling af et par farver hun elsker. Fordi hun har fælles farver, vil elementer som sengetæppe, skrivebord sæt, rocker og andre dekorative elementer gå sammen.

Shabby Chic

Shabby chic fungerer godt for teenage-pige, der kan lide at holde hende udsmykning stil, en lille land og afslappet. Shabby chic udstråler typisk en bløde, feminine look og har møbler og tilbehør, som du ville finde i secondhand butikker eller antikvitetsforretninger. Hænge elfenben blondegardiner på vinduerne i din datters værelse. Pryde seng med en falmet quilt og masser af pyntepuder i forskellige former og størrelser; lede efter puder dækket i materialer som denim eller striber. Gøre den hvidkalkede beat-up reol, at du har fundet på loppemarkedet i et sted, hvor din teenager kan gemme elementer som ekstra dyner for gæsterne, toiletartikler og familie fotos i vintage sølv rammer. Tilføje tilbehør som skrå doorknobs til døre, og skub en antik damperen stammen i slutningen af sengen.

Strand tema

Hver dag bliver til en dag på stranden for din teenager med en strand tema soveværelse. Hvis du vil oprette dette værelse, start med fokale væggen. Den fokale væg i ethvert rum er det sted, hvor øjet starter da det begynder at tage på værelset. Hvis du vil oprette dette, male væggen hvor du vil placere sengen; male en sandstrand gule fokale væg med himlen blå vægge, der omgiver den fokale væg. Hænge en gammel strand netto på væggen, så den er placeret over sengen, og tilføje elementer som søstjerne, miniature ocean flåd og andre hav-tema dekorative elementer. Ser for møbler emner som de bed, stole og sengeborde tabeller, der er fremstillet af vidjer. Lim et sortiment af skaller til en gammel spejl til at oprette et spejl for forfængelighed, og dekorere forfængelighed med centerpieces lavet af skaller og stearinlys.

Betty Boop

Film karakterer som Betty Boop har meget at tilbyde for dig og den teen dekoratør. Ved at vælge en film karakter som dekorative tema, det giver dig ikke kun de dekorative elementer for emner som strøelse og tilbehør, men det giver dig også et farveskema. For at arbejde med denne udsmykning tema, kigge efter tilbehør elementer i farver som rød og sort — fælles Betty Boop farver. Selv om mange af de dekorative elementer vil indslag Betty selv, vil du have nogle emner at koordinere med resten af elementerne, men som ikke er specifikt Betty Boop elementer, som vil give nogle visuelle balance. Tilføje en Betty Boop sengetæppe på sengen, og kigge efter Betty-tema emner som vækkeure, miniature smykker kasser og figurer. Hænge Betty Boop gardiner på væggen, og male et liv-size billede af hende på væggen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com