En naturlig myggebalsam til Sølvfisk

November 30

Sølvfisk er almindelige skadedyr i kældre, lofter, skabe, bogreoler, lagerrum og badeværelser. Selv om de kan forårsage skade på bøger og tekstiler, de er uskadelige og er ikke kendt for at overføre sygdommen. Stadig, deres tilstedeværelse ikke helt betryggende.

Vaner og præferencer

I naturen leve Sølvfisk normalt under sten og træ bark eller i animalsk nesting områder. De har tendens til at være mest aktiv om natten. Ifølge University of Missouri udvidelse trækkes Sølvfisk især til hjem med træ helvedesild.

Naturlig kontrol

Den mest naturlige måde at styre Sølvfisk er at isolere og fjerne deres levesteder. Til at begynde, forsøge at fange en Sølvfisk i aktion og identificere, hvilken art det er. Dette vil bidrage til at finde sit vækststed. Når du har isoleret kilden til problemet, skal du fjerne den. Den mest almindelige årsag til Sølvfisk skadedyrsangreb er overdreven fugt, så slippe af med eventuelle lækager eller stillestående vand i det angrebne område.

Andre kontrolelementer

Diatoméjord er en naturlig myggebalsam til Sølvfisk. Selv om andre fælles kemikalier til Sølvfisk kontrol ikke er 100% naturlige, er de forholdsvis uskadelige. Ifølge Iowa State University udvidelse er borsyre et kontrolelement, der har meget lav toksicitet niveau.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com