En olielækage fra en Sump pumpe boliger

August 13

Sump pumper er installeret i nogle boliger med kældre, engagerende automatisk når en sump godt fyldes med vand og pumpe overskydende vand væk fra hjemmet. Der findes flere typer af bundkar pumper, som alle tjener den samme grundlæggende formål. Hvis du bemærker olie siver ud fra din sump pumpe boliger, kan du have et problem, der kræver en hurtig løsning eller en ny pumpe.

Diagnose

Afhængigt af sump pumpe du har, kan du bemærke olie siver ud fra huset på forskellige måder. Piedestal bundkar pumper, som er monteret lodret stande, har deres maskinhusene udsat, så du kan inspicere og servicere dem let. Kører din hånd omkring huset, vil især over dens sømme, afsløre tilstedeværelsen af olie. En større lækage kan efterlade en lille olie pyt på gulvet under pumpen.

Dykkede bundkar pumper, der sidder inde i sump brønde under vandet, er sværere at diagnosticere. Hvis huset siver olie, vil olie stige til overfladen af vandet. Men du skal fjerne pumpen for at afgøre, om olien er fra huset eller fra en anden kilde, f.eks. et olieudslip i din kælder eller en anden del af pumpen.

Pumpe fejl

Olie bruges til at smøre og afkøles motoren i en sump pumpen. Det betyder, at når huset siver olie, det kan forårsage en række problemer. Manglende smøring kan forårsage motor til overlabor og til sidst mislykkes. For dykkede sump pumper betyder olie siver ud af huset, at vand kan sive i. Når vand kommer ind i huset, kan det forårsage en kortslutning eller korroderer motor, som begge vil i sidste ende resultere i pumpe fiasko.

Andre problemer

En olielækage fra huset af en piedestal bundkar pumpen kan efterlade en olie pøl på din kælderetage, som udgør potentialet for glider og falder. Hvis olie træder sumpen godt, enten gennem en lækage i en dykpumpe boliger eller gennem en lækage fra en piedestal pumpe der kører i brønden, olie kan forurene miljøet, når pumpen engagerer sig og skubber væsken ind i jorden i din værftet.

Reparationer

Tilstedeværelsen af olie på en piedestal bundkar pumpen boliger er ikke så presserende spørgsmål som en lækage fra en dykpumpe. Fordi dykkede pumper er omgivet af vand, er der større risiko for store skader, hvis disse pumper udvikle lækager. Uanset hvilken type pumpe du har, kan den utætte olie være på grund af en defekt pakning eller en revne i den pumpehuset. En udskiftning pakning kan løse problemet, men hvis lækagen fortsætter du vil sandsynligvis nødt til at købe en ny pumpe forsamling før den næste kraftig regn.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com