En opgaveliste for køkken & badeværelse Remodeling

June 10

En opgaveliste for køkken & badeværelse Remodeling

Remodeling køkken eller badeværelse bringer med sig flere bekymringer, som du ikke normalt står under en renovering af andre rum i huset. Disse bekymringer er fordoblet hvis du planlægger at remodeling både køkken og kælder på samme tid, som en del af et komplet hjem eftersyn. Du kan gøre den allerede påtrængende proces af renovering disse to funktionelle værelser mindre frustrerende ved at oprette en liste af ting at gøre god tid, der vil afværge nogle fælles problemer.

Vandtryk

Kontrollere vandtrykket før der indgås en remodeling job. Vandtrykket du oplever i øjeblikket kan ikke være så stærk efter de ændringer og tilføjelser under en remodel. Et manometer skal koste mere end $20, i 2011, og vil give en aktuel læsning. Diskutere med din VVS-entreprenører på forhånd, hvis de ændringer, du har planlagt vil påvirke din vandtryk.

Køkkenbordet vurdering

Giv dit badeværelse og køkken tællere en virkelige verden rum test. Bringe ud alle de elementer og objekter, som du normalt holde på disse tællere og derefter tilføje elementer, du har været tvunget til at placere andre steder på grund af manglende plads. En præcis vurdering af nødvendige bordplads, indhentet realistiske forventninger, kan hjælpe dig bedre beslutte, om du vil har brug for nogen tilføjelser.

Opbevaring revision

Foretage en opbevaring revision i dit badeværelse eller køkken til at få en realistisk konstatering af hvor meget mere plads skal du muligvis. Placere alt du ville ideelt set gerne gemme inde i disse værelser at se hvis du kan møde din ideelle med din nuværende opbevaring situation eller om du skal tilføje mere som en del af remodellering jobbet.

Gulvbelægning

Kaste et kig ned på dit gulv og beslutte hvis ændre hvad du har skal være en del af dit remodeling planer. Kan du ændre dine gulve, hvis det er gamle og slidte, eller fordi det ikke giver nok comfort.

Elementer til at huske, desuden til hvordan materialet kan integreres med den omgivende indretning, er ting som hvor meget vedligeholdelse er nødvendig for at holde gulvet rent og forbedre comfortability for sal.

Korkgulve er en meget passende valg for begge værelser, fordi det ikke absorbere vand og meldug resistente. Gummi Gulvbelægning kan tilføje levende farver og stoflige kvaliteter, der medvirker til at modstå glide og falde.

Check belysning

Tænd din belysningssystem i køkken og badeværelse til at se, hvordan du kan foretage ændringer i den remodeling proces til at forbedre vision. Under planlægningen af et køkken renovering, som vil resultere i ændringer til det aktuelle layout, tænke over hvordan din nuværende belysning vil arbejde. Tilsætning af belysning funktioner som vedhæng stil opgave lys, halogen projektører over områderne madlavning eller en ovenlys velkommen naturlig belysning er effektive ideer til køkkenet.

Du kan opnå en mere naturlig og realistisk udseende i dit spejl ved at placere lysene på hver side og ikke over overfladen. Lysdæmper switche tillader stemningen inde i badeværelset til at ændre fra lyse belysning for seniorer til blødere og mørkere belysning en romantisk bad for to.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com