En sammenligning af en Sofa til Petrie Sofa

August 5

Hvis du har overvejet Petrie-stil sofa-sofa stylet efter, bruges af tegn Rob og Laura Petrie Dick Van Dyke tv-serie – der er mere at tænke på end stil alene. Denne midcentury moderne design, også kaldet en lang række andre navne, adskiller sig fra dagens standard sofa specifikationer. Sammenligne forskellige stilarter for at afgøre, om en Petrie stil kan give både udseende og komfort du har brug for.

Tilbage

Petrie og andre midcentury moderne sofaer med lignende rene linjer har kasseformede tilbage puder. To sømme langs kanten af puder give sofaer deres form. Welts (svarende til rør) er ofte syet ind i polstring for en skræddersyet udseende og hjælpe puderne, bevarer deres form. Bagsiden kan bestå af et enkelt, solidt pude eller kan have to eller tre puder, med eller uden knapper. De tilbage puder er normalt er knyttet, som ikke tillader flipping eller hverken fnugger som muligt med mange andre stilarter af sofa rygge. Nogle forbrugere foretrækker også den mere afslappet udseende fundet i dagens moderne sofaer.

Sæde

Petrie-stil sofa sædehøjde tendens til at være lavere end dagens standard sofa sædehøjde på 20 til 22 inches. Selv om et lavt sæde er en fælles og ønskelig funktion af midcentury moderne stil, kan det være stiger fra sofaen vanskeligt for nogle personer. Højder, aldre og fysiske evner af brugere bør overvejes, når der træffes beslutning om en passende sofa sædehøjde. De kasseformede Sædehynder kan være løs eller vedhæftet. Foer kan hjælpe stof dække ophold i sted og Sædehynder at bevare deres form.

Våben

Track våben er den eneste stil af våben på en Petrie-stil sofa eller tværsnit. Track arm har en flad top med sømme langs kanterne. Selvom komfortable, har spor arm langt mindre polstring end en rulle arm eller andre traditionelle eller moderne udstoppede arm. Hvis sofaen er faktisk består af to ledhejseporte stykker, kan disse stykker bruges separat, med hvert stykke armless den ene ende. Denne ordning opnår typografien midcentury set i Petrie stue på Dick Van Dyke show. Armene er typisk ikke så høj som for andre sofaer.

Base og ben

Enhver sofa stil, hvor basen ligger tæt på gulvet vil ikke opnå den midcentury moderne look kræves for Petrie-stil sofa. Bunden af sofaen bør være flere inches fra gulvet. Denne funktion kalder opmærksom på benene, der skal være enkle og tilspidset. Benene skal angives i et par inches fra hjørnerne af sofa, i modsætning til de fleste af dagens stilarter. Gulv eller tæppe under sofaen bliver helt synligt. Dette er ikke tilfældet med de fleste af dagens sofaer, om de har udsat ben eller nederdele.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com