En skål vs to skål Undermount synker

January 30

Når du har besluttet at installere en undermount synker i dit køkken, skal du beslutte mellem en one-skål eller en to-skål vask. To-skål undermount synker tilbyder nogle forskellige fordele i forhold til single-skål dræn, men to-skål dræn også kommer med større potentielle passiver og fremtidige problemer.

Bekvemmelighed

To-skål undermount synker tilbyde større bekvemmelighed, da du kan udføre to forskellige opgaver i skåle vs en enkelt skål køkkenvask, der tillader dig at udføre én opgave ad gangen. Du kan udfylde en skål med sæbevand til at opsuge retter, mens du stamme mad eller vaske grøntsager i en anden skål. One-skål dræn, men tilbyder mere plads til iblødsætning eller vask større ting, såsom bagning ark og store skillets.

Større vægt

Mens ikke altid sandt, har nogle to-skål dræn en større kapacitet end one-skål dræn. Jo større en håndvask kapacitet, det mere vægt vasken holder i form af retter og vand. To-skål dræn kan også have en bortskaffelse på den ene side, tilføjer mere vægt anvendes til vasken på en konstant basis. Den større mængde af vægt betyder at skære hjørner på installationen vil forårsage problemer før til to-skål køkkenvaske.

Yderligere Bar klemme

Når du først caulk en undermount synker til bunden af en tæller, nødt du til at holde vasken på plads ved hjælp af bar skruetvinger. Du lægge et bræt over køkkenbordet, fra den ene side af vasken åbningen til den anden, og fodre bar skruetvinger gennem vasken afløb åbninger. To-skål dræn vil have to afløb åbninger og dermed vil bruge to bar skruetvinger, der lægger til i bunden af vasken og bestyrelsen. De to bar skruetvinger vil holde vasken langt mere sikkert mod bunden af tælleren, indtil silicone hærder fuldstændigt.

Opklæbning Hardware

Da en to-skål undermount køkkenvask har potentiale til at holde mere vægt, tage vask producenter dette i betragtning når de designer vasken monteringsdele. Brug altid den monteringsbeslag, der kommer med en vask, da silikone caulk alene ikke vil holde vasken til næsten så længe. Ved hjælp af en anden vask hardware sætter dig i risiko, da hardwaren ikke kan passe på vasken, eller det kan være for en mindre vask og kan ikke håndtere vægtkapacitet på større vasken.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com