En teknik, gnide maling til et betongulv

June 15

Selvom betongulve ofte går ufærdige, har du et par muligheder, når det kommer til farve en betonoverfladen. Én mulighed indebærer maleri direkte på beton med epoxy maling, hvilket skaber en glat overflade. En teknik, gnide maling til et betongulv selv skaber højderygge i gulvets overflade, hvilket gør for en mere struktureret, mindre glatte overflade.

Pletten

Farve gnides ind i et betongulv teknisk pletter på gulvet i stedet for blot at male gulvet. Mens maling sidder på toppen af en konkret overflade og kan være brudt ved at gå på eller droppe elementer på overfladen, absorberer pletten ned i den øvre del af det materiale, som giver gulvet nær-permanent farve. Pletten til at arbejde med et betongulv, skal du bruge syre plet, som faktisk spiser væk på overfladen til farve.

Anvende

En teknik gnide maling eller pletten, ind i et betongulv kan begynde i en række forskellige måder. Den tilgængelige plads kan fastslå den mest effektive måde at distribuere pletten. I et rum med en vidtåbne gulvplads, kan maling hældt direkte på gulvets overflade og derefter sprede. I mindre rum, eller rum med mange inventar viser sprede pletten med en maling rulle generelt et mindre rodet indstilling.

Etch

Når du får pletten på et betongulv, skal du sprede pletten over gulvet på en måde, der ætser gulvet for at tillade pletten ned i rillerne. En push kost tilbyder et simpelt middel til varetagelse af denne opgave. Begynder ved at sprede pletten over gulvet til at få en nogenlunde ligelig fordeling og derefter krat frem og tilbage over gulvet med børster af kosten.

Tør

Når du etch et betongulv med pletten, skal du fjerne den overskydende pletter fra beton. Tillad pletten til at sidde på overfladen for den tid, at pletten fabrikanten anbefaler og derefter bære handsker og gå over gulvet med tørre klude til at suge op resterne af pletten. Når du fjerner overskydende pletten, gælde den neutraliserende agent, at pletten fabrikanten anbefaler for at stoppe syre i fortsat at brænde igennem betonen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com